«Δύσκολο του Βιεϊρίνια»

Αφιέρωμα του Goal.com στους ποδοσφαιριστές της Πορτογαλίας που θα βρεθούν στα τελικά του Euro, φέρνει τον Βιεϊρίνια στην τελευταία θέση προτίμησης του Πάουλο Μπέντο.

Από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με την Βοσνία, το ενδεχόμενο να μπορέσει να φορέσει την φανέλα της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό.

Η γνωστή ιστοσελίδα «Goal.com»

σε αφιέρωμα που φιλοξένησε με τους πιθανούς ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν για την Πορτογαλία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, έχει ως μεγαλύτερο αουτσάιντερ τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα από τον χώρο του κέντρου ως δεδομένες κλήσεις έχει αυτές των Ραούλ Μεϊρέλες, Ζοάο Μουτίνιο, Νάνι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ως πολύ πιθανές αυτές των Ντάνι, Κάρλος Μάρτινς, Ρούμπεν Μίκαελ, Ρικάρντο Κουαρέσμα και Μιγκέλ Βελόσο, ενώ ως απλά υποψήφιες αυτές των Ρούμπεν Αμορίμ, Ντούντα, Μάνουελ Φερνάντεζ, Σιλβέστρε Βαρέλα, Ούγκο Βιάνα και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα