Εμπιστοσύνη των Τουίνς σε Perkins

04:24 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Glen Perkins με τους Μινεσότα Τουίνς, ενώ άρχισαν οι... καταρρεύσεις με αφορμή τα πρώτα φιλικά των ομάδων του MLB.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο 29χρονος pitcher, Perkins, μπορεί να αισθανθεί ασφαλής αναφορικά με το συμβόλαιό του. Παράλληλα με την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, η 22η επιλογή του ντραφτ του 2004 υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Σε αυτό το διάστημα θα εισπράξει 10.3 εκατομμύρια δολάρια. Όλα αυτά ενώ προέρχεται από αρνητική σεζόν,

αλλά προφανώς οι «δίδυμοι» θέλουν να «χτίσουν» ένα δυνατό bullpen γύρω του.

O ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να ανταμείψει με θετικές εμφανίσεις την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι των Τουίνς.

Παράξενος τραυματισμός του Robertson

Με πατερίτσες εμφανίστηκε στην προπόνηση των Νιου Γιορκ Γιάνκις ο David Robertson, αφού τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι την ώρα που... καθάριζε το σπίτι του. Μοιραία, αντί να συνεχίσει την προετοιμασία με τους συμπαίκτες του, πέρασε την ώρα του σε νοσηλευτικό κέντρο... παρέα με τους ιατρούς των Νεοϋορκέζων.

Πρόωρη αποχώρηση για Livan Hernandez

Οι Χιούστον Άστρος ηττήθηκαν με 8-0 από τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, αλλά περισσότερο ανησύχησαν οι άνθρωποι τους από τον τραυματισμό του pitcher τους, Livan Hernandez. Ο τελευταίος χτυπήθηκε από το μπαλάκι στο δεξί του πόδι ύστερα από hit του Ryan Zimmerman στο τρίτο inning.

Την ίδια ώρα, ο Bryce Harper αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν πήρε μέρος στο παιχνίδι. Πάντως δεν εκφράστηκε ιδιαίτερη ανησυχία από το αρμόδιο ιατρικό επιτελείο.

Πρόβλημα στον λαιμό για Price

Αν και αισθανόταν καλά, ο David Price δεν μπορούσε να κινηθεί, όπως έπρεπε, στο βουναλάκι των Τάμπα Μπέι Ρέις στη φιλική ήττα με 8-1 από τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Συγκεκριμένα ο pitcher αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαιμό, αλλά «έβγαλε» δύο innings.

Πάλι εκτός ο Adam Moore

Έσπασε τον δεξιό του καρπό ο catcher των Σιάτλ Μάρινερς, Adam Moore, κατά την διάρκεια φιλικού προετοιμασίας με τους Σινσινάτι Ρεντς. Ο άτυχος παίκτης προσπάθησε να σταματήσει μία ρίψη που έπεσε στο χώμα και υπέστη ένα ακόμα τραυματισμό που προστίθεται σε αρκετούς που πέρασε το 2011.

Ενοχλήσεις ο Ramirez

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Λος Άντζελες Ντότζερς έμεινε ο designated hitter των Όκλαντ Αθλέτικς, Manny Ramirez. Ο 39χρονος παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Πάντως «κουβαλά» ποινή πενήντα αγωνιστικών λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Αν υπογράψει συμβόλαιο με τους «αθλητικούς», τότε θα την εκτίσει φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα