«Ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον Χρηστέα

Συγκινητική ανακοίνωση για τον χαμό του Αντώνη Χρηστέα εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Το τελευταίο «ευχαριστώ» προς τον Αντώνη Χρηστέα για τα δάκρυα συγκίνησης που χάρισε στους φίλους της ομάδας εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ εκφράζει την βαθιά της θλίψη

για τον απροσδόκητο χαμό του Αντώνη Χρηστέα. Η τραγική είδηση βύθισε σε πένθος ΟΛΗ την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Το όνομα του Χρηστέα θα παραμείνει για πάντα στο πάνθεον των ηρώων της ΑΕΚ. Ο άθλος του '68 αποτελεί τον οδηγό θύμησης για όλους τους Ενωσίτες μικρούς και μεγάλους. Ο Αντώνης Χρηστέας ήταν ένα από τα παλικάρια του Νίκου Μήλα. Η συγκλονιστική περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου θα μας θυμίζει πάντα την παρουσία του στην μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της αγαπημένης μας ΑΕΚ.

Αντώνη Χρηστέα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σε ευχαριστούμε για όλα τα δάκρυα συγκίνησης που μας χάρισες. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες και εσύ την ευκαιρία να λέμε στα παιδιά μας το πιο όμορφο παραμύθι του κόσμου, με το πιο όμορφο τέλος...

Στην οικογένεια του θέλουμε απλά να πούμε ότι πρέπει να νιώθουν πάντα υπερήφανοι για τον άνθρωπο τους που ήταν τόσο μοναδικός.

Α.Σ. ΑΕΚ»

Keywords
Τυχαία Θέματα