Εφικτός ο στόχος της ανόδου για Νίκη Βόλου

Δύσκολο εντός έδρας αγώνα δίνει στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής η Νίκη Βόλου, καθώς υποδέχεται τη Νήαρ Ηστ.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη, που βρίσκεται στην 3η θέση ισόβαθμοι με το Ηράκλειο, θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την αναπάντεχη ήττα του στο Στρατώνι. Στην προσπάθειά τους αυτή οι παίκτες δεν θα ήθελαν να είναι μόνοι τους, για αυτό καλούν τον κόσμο τους να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για να στηρίξουν την προσπάθειά

τους.

Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα της Νίκης Βόλου υποδέχεται τη Νήαρ Ηστ και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Ο προσεχής αγώνας με την έμπειρη ομάδα της Νήαρ Ηστ είναι ιδιαίτερα δύσκολος και οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα για το βολιώτικο μπάσκετ και ο στόχος της ανόδου στην Α2 είναι εφικτός, αν και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί όλους τους Βολιώτες φιλάθλους που έχουν βοηθήσει τόσο πολύ για να πραγματοποιηθεί η μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα να βρεθούν το Σάββατο (25/02) στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους παίκτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα