Εύκολα οι Χιλιανοί

Με 4-2 ξεπέρασαν το εμπόδιο του Περού οι Χιλιανοί και πρόσθεσαν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στον σκοπό της πρόκρισης στο βραζιλιάνικο Μουντιάλ.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο κεντρικός αμυντικός της Κρουζ Αζούλ, Ουάλντο Πόνσε, άνοιξε το σκορ και στο 18ο ο Εντουάρδο Βάργκας σημείωσε το 2-0. Ο Γκάρι Μέντελ της Σεβίλλης διαμόρφωσε το 3-0 στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά ο Κλαούντιο Πιζάρο της Βέρντερ Βρέμης μείωσε σε 3-1 άμεσα.

Το τελευταίο γκολ ανέτρεψε την ροή της αναμέτρησης, αφού μέχρι εκείνο

το σημείο είχε φανεί ότι οι Χιλιανοί θα κερδίσουν εύκολα. Ο Τζέφερσον Φαρφάν μείωσε σε 3-2 στο 60ό λεπτό, αλλά ο Ουμπέρτο Σουάζο «απάντησε» τέσσερα λεπτά αργότερα με πέναλτι και επανέφερε την διαφορά του σκορ σε επίπεδα ασφαλείας για τους γηπεδούχους.

Πλέον, αμφότερες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς έχοντας δώσει δύο αγώνες στα προκριματικά της ζώνης της Νότιας Αμερικής. Οι Χιλιανοί θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ουρουγουάη την επόμενη αγωνιστική (11/11), ενώ το Περού έχει ρεπό και θα ταξιδέψει στο Εκουαδόρ στις 15 Νοεμβρίου.

Χιλή: Μπράβο, Γκονζάλεζ, Πόνσε, Γιάρα, Βαλντίβια (90’ Καρμόνα), Μπεασεχούρ, Βιδάλ, Μέντελ, Ίσλα, Σουάζο (71’ Παρέδες), Βάργκας (84’ Φερνάντεζ).
Περού: Φερνάντεζ, Ακασιέτε (87’ Τσιρόκουε), Ρεβορέντο, Ροντίγκεζ, Γιοτούν (46’ Γκουισαζόλα), Φαρφάν, Βάργκας Ρίσκο, Κρουζάδο, Μπαλμπίν (46’ Λομπατόν), Πιζάρο, Γκερέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα