Εύκολα την Ομπραντόριο η Ρεάλ

16:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ομπραντόριο με 83-69 και παρέμεινε σε απόσταση… αναπνοής από την Μπαρτσελόνα.

Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Σινγκλέρ και Κάρολ οι οποίοι ήταν ασταμάτητοι στον επιθετικό τομέα. Ο πρώτος σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε άλλους 17 βοηθώντας αρκετά, ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τους δύο βαθμούς της νίκης. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Χαβιέ Μπουλφόνι και Λεβόν Κένταλ με 16 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, η Λαγκούν Άρο επιβλήθηκε της Εστουντιάντες

με 103-81, με τον Μανώλη Παπαμακάριο να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι. Ο Έλληνας γκαρντ είχε θετικότατη παρουσία στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας 11 πόντους με αρκετά καλά ποσοστά. Οι νικητές πάντως είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Άντι Πάνκο, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σέρχι Βιντάλ που πρόσθεσε άλλους 24.

Τέλος, η Γκράν Κανάρια δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μανρέσα και ηττήθηκε εντός έδρας με 77-63. Ο Μάικ Μπράμος και ο νεοαποκτηθείς Ζαμπάιαν Ντόουντελ κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ενώ κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζάστιν Ντόελμαν και Τζος Ασελιν, που πέτυχαν από 18 πόντους έκαστος.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Λαγκούν Αρο - Εστουντιάντες 103-81
Ομπραντόιρο - Ρεάλ Μαδρίτης 69-83
Γκραν Κανάρια - Μανρέσα 63-77

Keywords
Τυχαία Θέματα