Εύκολη νίκη για τους Όιλερς στο Νάσβιλ

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησαν στην έδρα των Νάσβιλ Πρέντατορς, οι Έντμοντον Όιλερς, αφού συνέτριψαν τα «αρπακτικά» με 6-2.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν δυναμικά στο ματς, αλλά τα γκολ από τους Όιλερς δεν άργησαν να έρθουν. Πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, οι Shawn Horcoff, Ales Hemsky και Jordan Eberle είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην δεύτερη περίοδο εμφανίστηκε ο Anders Lindback στην θέση

του Pekka Rinne, σαν τερματοφύλακας των Πρέντατορς. Τα «αρπακτικά» ισορρόπησαν τον αγώνα για είκοσι λεπτά, αλλά στην τρίτη περίοδο δέχθηκαν τρία ακόμα γκολ.

Ο Eberle, με το έβδομο φετινό του τέρμα και δεύτερο της βραδιάς διαμόρφωσε το 4-0. Στην συνέχεια ο Jordin Tootoo μείωσε, αλλά οι Jeff Petry και ο Horcoff (δεύτερο του ματς) «καθάρισαν» εντός λίγων λεπτών το παιχνίδι, αφού ανέβασαν το σκορ στο 6-1. Τυπικά μείωσε σε 6-2 ο Jonathon Blum, είκοσι δευτερόλεπτα πριν την λήξη.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους Όιλερς στους 24 βαθμούς, όσους έχουν και τα «αρπακτικά». Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται εντός της προνομιούχας οκτάδας της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα