Ειρωνικά σχόλια Ρόσι κατά της Ίντερ!

Η νέα ήττα της Ίντερ από τη Νοβάρα, αποτέλεσμα της απογοητευτικής εμφάνισης των ποδοσφαιριστών του Ρανιέρι, έβγαλε από τα ρούχα του τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος, σχολιάζοντας μέσω του twitter, ήταν ιδιαίτερα καυστικός με την αγαπημένη του ομάδα.

Μετά τα τέσσερα γκολ από τη Ρόμα την προηγούμενη εβδομάδα, οι «νερατζούρι» γνώρισαν νέα

ταπεινωτική ήττα το απόγευμα της Κυριακής (12/2), αυτή τη φορά εντός έδρας από την ουραγό Νοβάρα (1-0), η οποία μάλιστα είχε επικρατήσει και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου (3-1), με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τους φίλους της και ιδιαίτερα τον πολλάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στο Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι.

«Μα γιατί πουλήσαμε τον Τιάγκο Μότα;», ήταν το πρώτο… καρφί του Ιταλού αναβάτη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, συνεχίζοντας: «Α, κατάλαβα, αυτοί με τα λευκά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όχι η Νοβάρα», για να προσθέσει ένα ακόμα αιχμηρό σχόλιο λίγα λεπτά αργότερα: «Η αλλαγή του Ετό με τον Φορλάν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη του Ρομπέρτο Κάρλος με τον Πιστόνε»!

Τα μηνύματα ωστόσο απογοήτευσής του Ρόσι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγο αργότερα επέστρεψε… δριμύτερος: «Δεν θα ήθελα να είμαι το τασάκι του Μοράτι απόψε το βράδυ», έγραψε, πριν το τελικό... χτύπημα: «Στο τέλος χαμένοι πάλι. Γαμώτο».

Παρόλα αυτά στο τέλος της βραδιάς, ο Ρόσι δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, αλλά και την πίστη του στην Ίντερ, ολοκληρώνοντας το σόου του: «Παρά την απογοήτευση, Forza Inter όπως πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα