«Εκατοστάρηδες» οι Πρέντατορς

07:16 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, οι Νάσβιλ Πρέντατορς έφτασαν στους εκατό βαθμούς έπειτα από τη νίκη τους επί των Μινεσότα Ουάιλντ στα πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε 1-1. Ο Gabriel Bourque άνοιξε το σκορ, 7:29 πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου, αλλά ο Dany Heatley ισοφάρισε σε 1-1, 2:07 πριν από την λήξη του δεύτερου 20λεπτου. Όλα αυτά στο... ρεπό του Pekka Rinne, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Anders Lindback, αντικαταστάτης του βασικού τερματοφύλακα των «πρεντς», έκανε 25

αποκρούσεις στον αγώνα και τρεις στα πρώτα πέναλτι της καριέρας του. Παράλληλα, ο Alexander Radulov νίκησε τον Niklas Backstrom και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στην ομάδα του.

Έτσι τα «αρπακτικά» επικράτησαν στη φετινή σειρά των ομάδων με 3-1, ενώ βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Οι Πρέντατορς έχουν δύο ακόμα ματς και έναν βαθμό παραπάνω από τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Επίσης, οι Σικάγο Μπλάκχοκς ακολουθούν με 98 βαθμούς και δύο ακόμα παιχνίδια.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις συμπλήρωσαν 79 βαθμούς. Οι «τρελοί» έχουν δύο ακόμα αδιάφορα ματς στο πρόγραμμά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα