Εκκίνηση στον Γύρο Θυσίας

Η εκκίνηση του 35ου Ποδηλατικού Γύρου Θυσίας το Σάββατο 24/3 θα έχει 285 ποδηλάτες από 38 σωματεία.

Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΣΙΡΚΟΥΙ Κ.ΑΧΑΙΑΣ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», το Σάββατο στις 14.30. Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των αγώνων του αγώνα θα γίνει στην πλατεία Δημοκρατίας.
Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι αγώνας αντοχής 100ΚΜ θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου (09.00). Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου

και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Στους ανδρες εχουν δηλώσει συμμετοχή 128 ποδηλάτες και αντίστοιχα οι έφηβοι είναι 29, στα μάστερς Α΄35, Μάστερς β΄57, Μάστερς Γ΄26, Μάστερς Δ΄4 και Μάστερς Θ΄6.

Οι ποδηλάτες προέρχονται από τις ομάδες SPTABLEWARE CYCLING TEAM, GIOS DESEYER LEON-KASTRO, TEAM ETCERA-WORLDOFBIKES ELITE TEAM, ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ,Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ, Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ, Α.Ο. ΣΟΥΔΑΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΒΑΟ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ, Π.Ο.ΒΕΛΟΣ, ΠΕΛΟΤΟΝ, ΠΗΝΕΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ, ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ΕΡΜΗΣ, ΑΕΚ, ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΧΙΛΙΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, Ο.Φ.Π.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΤΛΑΣ ΒΟΥΝΑΡΙΟΥ, Α.Ο ΜΑΣΟΓΕΙΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΙΟΥ, Π.Ο.ΒΟΛΟΣ, ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Π.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ, και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ.

Στον αγώνα Αντοχής θα γίνουν δύο εκκινήσεις. Στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.15 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ροιτίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα