Έκλεισε και ο Ταυλαρίδης στον Ατρόμητο!

18:42 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Γεμάτο το οπλοστάσιο στα μετόπισθεν θα βρει στον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς μετά τον Νίκο Λαζαρίδη, οι Περιστεριώτες έκλεισαν και τον Στάθη Ταυλαρίδη!

Πολύ δυνατή τριάδα θα έχει στο κέντρο της άμυνας ο Ατρόμητος της νέας περιόδου. Διότι μπορεί από το Περιστέρι να αποχώρησε ο Γουέιν Τόμας και να φεύγει και ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ωστόσο αντικαθίστανται από δύο πολύ έμπειρους στόπερ.

Ο Νίκος Λαζαρίδης έχει κλείσει εδώ και περίπου έναν μήνα στους «κυανόλευκους» και θα συναντήσει στο

Περιστέρι τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Αστέρα Τρίπολης, Σωκράτη Φυτανίδη. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος δέχθηκε μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και συμφώνησε να φορά την επόμενη περίοδο τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος. Ο Μπάγεβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο το πρωί του Σαββάτου, αναχώρησε για τη Βοσνία και αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας είτε τη Δευτέρα, είτε την Τρίτη ώστε να πιάσει δουλειά και σε συνεργασία με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα του μεταγραφικου σχεδιασμού. Παράλληλα, θα πρέπει να παρθεί και απόφαση για το πού θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι αρχικές επιλογές είναι το Πράβετς στη Βουλγαρία και το Γκντανσκ στην Πολωνία (για την ακρίβεια μια περιοχή λίγο έξω από το Γκντανσκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα