«Έκλεισε» με νίκη ο Εργοτέλης

Με τον ιδανικότερο τρόπο «έκλεισε» τον πρώτο γύρο της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε του Άρη με 2-0.

Οι «κιτρινόμαυρες» δείχνοντας την υπεροχή τους σταμάτησαν το σερί της ομάδας της Θεσσαλονίκης που είχε τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε η Κυδωνάκη μόλις στο 7΄του αγώνα, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η Σιδηρά.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου, ο Εργοτέλης είχε αρκετές

ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το δείκτη του σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς ο Άρης κατάφερε να αντιδράσει χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67’ η Κυδωνάκη σκόραρε ακόμα ένα γκολ, «γράφοντας» το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Αποστολάκη, Κυδωνάκη Μ., Ξέρα, Τριβυζάκη Γ., Κυδωνάκη Β., Σιδηρά (83’ Σφακιανάκη) , Τριβυζάκη Ε. (58’ Κοσμαδάκη), Σημαιάκη, Σημαιωνίδη, Σηφάκη Αραβιάκη (89’ Χουμά).

ΑΡΗΣ: Κανδιανού, Λαγουμτζή, Χουτουριάδου, Γρηγοριάδου, Τερζοπούλου (69’ Μάλαμα), Κολληγά (λ.τ. 78’ Αναστασιάδου), Κωνσταντ’ινου, Τσιλιφίκα, Καρκατζινού (58’ Τσαγκαλίδου), Μήτκου, Κηπουρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα