Έκοψε... ταρίφα και στη Λάτσιο η Τζένοα!

16:46 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Την αγαπημένη της… ταρίφα έκοψε η Τζένοα, η οποία για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι επικράτησε (αυτή τη φορά) της Λάτσιο με 3-2 για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «ροσομπλού» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Λουίτζι Φεράρις» και μόλις στο 10΄ ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με όμορφο τέρμα του Παλάσιο, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του ο Γιάνκοβιτς στο 25΄ εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Μαρκέτι. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο διεθνής Σέρβος επιθετικός διπλασίασε τα προσωπικά του

τέρματα με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς δεν είχε συμπληρωθεί καλά καλά το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ανέβαζε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι «λατσιάλι» ήταν να… ξυπνήσουν αργά, αφού η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεντέσμα στο 54΄, αλλά και το τέρμα του Γκονζάλες με κοντινό πλασέ στην εκπνοή μετά από γύρισμα του Κλόζε από τα δεξιά και ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιακιτέ στο 83΄, απλά… συμμάζεψαν το σκορ.

Η ομάδα της Γένοβας έτσι, μετά τις Ουντινέζε και Νάπολι, έριξε στο καναβάτσο με το ίδιο σκορ και τους Ρωμαίους, εκμεταλλευόμενη το μεγάλο της όπλο που δεν είναι άλλο από την έδρα της, για να σκαρφαλώσει στην 8η θέση και τους 30 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Λάτσιο έχανε πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μέστο, Γκράνβιστ, Καλάντζε, Κονστάντ, Μπιοντίνι, Κούτσκα, Γιάνκοβιτς (86' Μπίρσα), Σκούλι (78' Μπελούτσι), Παλάσιο, Τζιλαρντίνο

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Ντιακιτέ, Στανικεβίτσιους (67' Μπιάβα), Γαρίδο (62' Ρότσι), Ματουζάλεμ, Λούλιτς, Γκονζάλες, Ρόκι, Κλόζε (17' Καντρέβα)

Keywords
Τυχαία Θέματα