Εκοψε την πίτα του το Ηράκλειο!

Μέσα σε εξαιρετικό και οικογενειακό, έκοψε την πίτα της για τη νέα χρονιά η ΑΕ Ηρακλείου τη Δευτέρα (23/1) το απόγευμα.

Η Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου Αττικής που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν γεμάτη από παιδιά που αθλούνται στα τμήματα υποδομών του σωματείου, τους γονείς τους, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ασφαλώς, σύσσωμη η επταμελής διοίκηση (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασίλης Μουσουρούλης, Δημήτρης Μπούκης, Αντώνης Βολικάκης, Κώστας Μήνας, Δημήτρης Καραπαναγιώτης, Σπύρος Τσαλιαγκός) ήταν παρούσα,

τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Λευτέρη Αλεξάκη, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού, αλλά και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Θωμάς Μοστράτος, μέλος των Παλαιμάχων του συλλόγου και ξεχωριστό πρόσωπο της οικογένειας του Ηρακλείου.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Φαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βλαντής και Μαρία Γαλακτοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Μπούκης, Κώστας Μήνας, Στέφανος Λεζγής, Νίκος Μπάμπαλος, Πασχάλης Γονατάς. Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Κώστας Διαμάντης, ενώ το 'παρών' έδωσαν ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας (Προπονητής-γύμναστης), ο Μάκης Τσολακίδης (Πρώην σύμβουλος ΕΠΟ), ο Στέλιος Σαριδημητρίου (Πρόεδρος Παλαιμάχων Αθηνών-Πειραιά). Τέλος, το γειτονικό σωματείο του Ερμή Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Σταμάτης Φάμελος.

Στον λόγο που απηύθυνε, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος επισήμανε ότι η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που συνδυάζουν αθλητισμό και σπουδές.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του Ηρακλείου τόνισε τα εξής:

«Εκ μέρους της διοίκησης καλωσορίζω την οικογένεια του συλλόγου μας, μέλη, ποδοσφαιριστές, γονείς, προπονητές, καθώς και τους προσκεκλημένους μας, που μας έκαναν την τιμή να είναι σήμερα εδώ, μαζί μας. Το 2012 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Ηράκλειο ΑΕ. Οι τρεις προηγούμενες διοικήσεις με τον κ. Δημήτρη Μπελίτσο επικεφαλής, ανέσυραν την ομάδα από την αφάνεια και την καταξίωσαν στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Αθήνας. Στην ομάδα μας αγωνίστηκαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που άφησαν θετική υπογραφή στον τάπητα του γηπέδου μας και μόνο από δυσμενείς συγκυρίες δεν βρισκόμαστε μία κατηγορία παραπάνω. Η τελευταία Γενική Συνέλευση αποφάσισε να γυρίσουμε σελίδα. Ανέθεσε στην παρούσα διοίκηση να δημιουργήσει μεσοπρόθεσμα μια ομάδα που να στηρίζεται αποκλειστικά σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, διατηρώντας όμως παράλληλα και την αίγλη που άφησαν σαν παρακαταθήκη οι προηγούμενες.

Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια έχουν συστρατευθεί και βοηθούν όλα τα μέλη του συλλόγου, ακόμη και όσοι διαφώνησαν, γιατί για όλους μας, πρώην και νυν διοικούντες, το συμφέρον του συλλόγου είναι πάνω από διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις που δημοκρατικά εκφράζονται και είναι σεβαστές, σε Συνελεύσεις και Συμβούλια.

Η αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, πηγάζει από τις διακρίσεις και τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τα τμήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα