Εκτακτο συμβούλιο των Παλαιμάχων την Παρασκευή

Ολοκληρώθηκε έπειτα από αρκετή ώρα κουβέντας η συνάντηση της αντιπροσωπείας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Η συνάντηση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του κ. Γεωργόπουλου και τους παλαίμαχους εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Κωνσταντίνου καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ., Γιάννης Βονόρτας, Νίκος Τζουνάκος, Αριστείδης Καμάρας, αλλά και ο δικηγόρος, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στη

συνάντηση αυτή συζητήθηκαν ως αναμενόταν οι νομικές δυνατότητες του εγχειρήματος απόκτησης των μετοχών του Τζίγκερ, ωστόσο υπάρχουν ακόμα στοιχεία που πρέπει να μελετηθούν πρωτού παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Αυτό που επανέλαβε ο Γεωργόπουλος την αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων είναι αφενός ότι ο Βαρδινογιάννης δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τις μετοχές του, όπως επίσης και ότι δεν αλλάζει κάτι στην πάγια θέση του να αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Αυτό που αποφάσισαν, πάντως, οι Παλαίμαχοι είναι να συγκαλέσουν για αύριο, Παρασκευή, έκακτο Δ.Σ. ώστε να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τους παλιούς αστέρες του Παναθηναϊκού να επιδιώκουν άμεσα συναντήσεις με όλους τους μεγαλομετόχους προκειμένου να κάνουν την ύστατη προσπάθεια ώστε να τούς ευαισθητοποιήσουν για να μην οδηγηθεί ο σύλλογος στα... βράχια. Ούτως ή άλλως, σε όλες τις τοποθετήσεις του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει εξηγήσει ότι οι Παλαίμαχοι δεν μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και θα πρέπει να έχουν τη συμπαράσταση των μετόχων για να πιάσει τόπο η πρωτοβουλία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα