Εκτός τελικών στο Κύπελλο Άνοιξης καταδύσεων

Δεν προκρίθηκαν σε τελικούς στο Κύπελλο Άνοιξης καταδύσεων, που διεξάγεται στη Δρέσδη, οι Ελληνες που αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα.

Ο Θόδωρος Κυριακίδης έμεινε 30ος στα 3μ. Α΄ κατηγορίας με 343.55 βαθμούς, ενώ στο 1μ. κατηγορίας Β΄ η Βασιλική Ρέκα και η Μαριάνθη Δημητρίου πήραν την 31η και την 35η θέση με 231.60 και 178.95 βαθμούς, αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιούρι Αρταμόνοφ, έκανε λόγο στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για προβλήματα στην προετοιμασία: «Δεν πήγαμε καλά λόγω κακής προπόνησης, αφού υπάρχουν

προβλήματα με την έλλειψη χώρων. Στους αγώνες συμμετέχουν αθλητές από όλες τις ηπείρους και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε ενόψει Ευρωπαϊκού. Είναι σαν προετοιμασία και θέλουμε να δούμε την αγωνιστική μας κατάσταση και σε ποια σημεία πρέπει να βελτιωθούμε. Τα δύο κορίτσια που αγωνίστηκαν αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμού. Σαν προπονητής νόμιζα ότι δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν τους αγώνες, αλλά είμαι χαρούμενος που τελικά ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους. Ο Κυριακίδης δεν πήγε πολύ καλά, καθώς το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά ήταν κλειστό και δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα