«Ελεύθερος» ο Johnny Depp

O Johnny γελά πονηρά και ξέρει καλά γιατί.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και γόης του Hollywood, ξαναβρήκε τον παλιό εαυτό του. Ύστερα από μία θυελλώδη και πολυτάραχη ερωτική ζωή που εκτός από αμέτρητες non-celebrities περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα όπως: Jennifer Grey, Winona Ryder,Juliette Lewis, Ellen Barkin, Kate Moss, Sherilyn Fenn, σταματά για 14 χρόνια στο ορόσημο Vanessa Paradis, το οποίο ύστερα από φήμες

σχεδόν ένα χρόνο πριν που ήθελαν τον Johnny να βγαίνει με την Ashley Olsen, γκρεμίζεται φέτος μπροστά στο όνομα της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία Rum Diaries, Amber Heard.

Εδώ και μήνες, τα δημοσιεύματα ήθελαν Vanessa Paradis και Johnny Depp να χωρίζουν, με το ζευγάρι να βγαίνει και να το αρνείται κατηγορηματικά.

Μάλιστα η Paradis, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Παριζιάνικο Le Grand Journal, είχε βγει και είχε δηλώσει πως με τον Depp δεν χωρίζει, πως όλη αυτή η ιστορία κάνει κακό στα παιδιά της και πως τον θαυμάζει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr στο θέμα: «Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα