Ελπίζει ακόμη για Super League ο Παντελή

Κρίσιμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για το μέλλον του Ηρακλή, με τον Ανδρέα Παντελή να υποστηρίζει ότι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί και στη Super League.

Τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής στη Football League 2 ως ΤΑΠ

ή με το φορολογικό μητρώο άλλης ομάδας. Ωστόσο στόχος του «Γηραιού» παραμένει η επιστροφή στη Super League, όπως τόνισε ο Ανδρέας Παντελή στη «Sportday»: «Τα πάντα είναι ανοιχτά και για τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο δικός μας στόχος, όμως, είναι να επανέλθουμε στη Super League. Το ζητάμε γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και επειδή το αξίζουμε. Προβλέψεις για το τι θα γίνει δεν μπορούν να γίνουν, γιατί δεν εξαρτάται απόλυτα από εμάς. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να έχει καλό τέλος για τον Ηρακλή. Αν παίξουμε στη Super League, θα κάνουμε περήφανους αυτούς που θα πάρουν αυτή την απόφαση, γιατί ο Ηρακλής δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Τέλος, ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε και στο αν ο Ηρακλής θα δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική: «Έχω λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα έχουμε παράταση μέχρι την Παρασκευή για το συγκεκριμένο θέμα. Θα έχω και νέα επικοινωνία με την ΕΠΟ για να έχουμε κι ένα επίσημο έγγραφο, αν και με την Ομοσπονδία καλό είναι να μιλάμε μόνο για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Σε κάθε περίπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα