Έμεινε... ερωτευμένος ο Ryder στο Raw

Έτοιμος να δείξει την... αγάπη του ήταν ο Zack Ryder, αλλά η Eve προτίμησε την ερωτική θαλπωρή του John Cena στο εβδομαδιαίο Raw SuperShow.

Η Diva του WWE δέχθηκε μία ακόμα επίθεση από τον Kane, αλλά ο Cena την έσωσε. Ακολούθησε

το ευχαριστήριο φιλί της Eve προς τον «Champ» και ο Ryder έμεινε με το τριαντάφυλλο στο... χέρι όντας παράλληλα σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Internet Champion προσπάθησε να τα βάλει με τον... πρώην φίλο του εντός ρινγκ, αλλά δέχθηκε εκ νέου την οργή του «σατανικού» «Big Red Monster». Στο Elimination Chamber της Κυριακής (19/02) ο Cena θα αντιμετωπίσει τον Kane, αλλά η Eve και ο Ryder, έστω για διαφορετικούς λόγους, θα ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, οι έξι διεκδικητές του τίτλου του CM Punk βρέθηκαν σε... Debate λίγες μέρες πριν τον αγώνα τους στο Chamber. Ακολούθησαν νίκες του WWE Champion επί του Miz, του Chris Jericho σε βάρος του Kofi Kingston και του R-Truth εναντίον του Dolph Ziggler.

Από την πλευρά του, o World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, πρόσφερε μία νίκη στον Randy Orton με DQ χτυπώντας τον με τον τίτλο του! Φυσικά, δεν παρέλειψε να επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο στον Big Show.

Τέλος, η Tamina απέκτησε ευκαιρία τίτλου απέναντι στην Divas Champion, Beth Phoenix. Παράλληλα επικράτησε της Brie Bella.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η Tamina κέρδισε την Brie Bella.
O Chris Jericho κέρδισε τον Kofi Kingston.
O R-Truth κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Ο Randy Orton κέρδισε τον Big Show με DQ.
O CM Punk κέρδισε τον Miz.

Keywords
Τυχαία Θέματα