Ενα 'κρακ' παραλίγο να του κοστίσει ακριβά!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ νίκησε μεν 6-4, 6-1, 6-1, τον Αλεξ Κουζνέτσοφ αλλά ο πραγματικός αγώνας του ξεκίνησε πριν καν βγει από το ξενοδοχείο.

Λίγο έλειψε να χάσει την μπάλα στο Αυστραλιανό Οπεν πριν καν πιάσει ρακέτα ο Ισπανός τενίστας.

«Μου συνέβη το πιο περίεργο πράγμα. Καθόμουν σε μια καρέκλα στο ξενοδοχείο, όταν ένιωσα ένα "κρακ" στο γόνατό, όμως δεν ήταν κάτι το περίεργο. Συχνά συμβαίνει όταν πιάνεται το πόδι. Όταν, όμως, σηκώθηκα αισθάνθηκα λίγο περίεργα το γόνατό μου. Έκανα δύο βήματα για να δω πως νιώθω και μετά από ένα

δευτερόλεπτο με έπιασε ένας απίστευτος πόνος. Δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου» αποκάλυψε ο Ναδάλ που καρδιοχτύπησε τους θαυμαστές του έστω και εκ των υστέρων του αγώνα.

Όπως εξήγησε: «Είχα ένα πολύ δύσκολο απόγευμα και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ σήμερα. Δέχθηκα μεγάλη περιποίηση. Τελικά, αυτό που μάλλον συνέβη ήταν με την κίνηση, η άρθρωση τσίμπησε τον τένοντα λίγο ή κάτι τέτοιο... Κάναμε μεγάλη δουλειά το απόγευμα με τους γιατρούς. Το βράδυ, μετά από πολύ πόνο, κατάφερα να το κινήσω το γόνατο χωρίς πρόβλημα. Ξύπνησα το πρωί λίγο καλύτερα. Ξεκίνησα τον αγώνα λίγο τρομαγμένος και νευρικός. Όμως μετά τα 10 games, ξεκίνησα να παίζω σε φυσιολογικές συνθήκες. Το καλύτερο ήταν ότι ένιωσα το γόνατο πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα