Ενίσχυση από παλαιμάχους στον Ιωνικό

Στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στον Ιωνικό, προκειμένου να επιστρέψει στα επαγγελματικά σαλόνια βοηθούν και οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Πριν λίγες ημέρες στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων, οι βετεράνοι άσοι του Ιωνικού διαβεβαίωναν ότι από εδώ και στο εξής θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να γίνουν τα λόγια, πράξεις.

Παραμονές του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας, οι Παλαίμαχοι πρόσφεραν στον Ιωνικό ένα μέρος των χρημάτων που

θα απαιτηθούν για το προσεχές ταξίδι στη Μυτιλήνη. Η κίνηση αυτή εκτός από τα προφανή μηνύματα που περνάει, αποτελεί σημαντική οικονομική ανάσα για την ομάδα.

Πέρα από τη βοήθεια που προσφέρουν οι Παλαίμαχοι ως Σύνδεσμος, σημαντική είναι η στήριξη που προσφέρουν στον Ιωνικό μεμονωμένα. Πριν λίγες ημέρες, ο Σωκράτης Γέμελος πρόσφερε χρηματικό ποσό δείχνοντας ότι παρακολουθεί από κοντά την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να ξαναγεννηθεί.

Η Διοικητική Επιτροπή του Ιωνικού και οι Rangers ευχαριστούν τους Παλαίμαχους για τη βοήθειά τους. Η ηθική και οικονομική συμπαράσταση είναι πολύ σημαντική και αποδεικνύει ότι σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αποφασισμένη να ξανακάνει τον Ιωνικό μεγάλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα