Εννέα μήνες φυλάκισης στον Dykstra

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών στον πρώην outfielder των Νιου Γιορκ Μετς, Lenny Dykstra, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Πέρα από τη φυλάκιση, ο Dykstra δέχθηκε αναστολή τριών ετών με αφορμή την κατοχή μαχαιριού, με το οποίο απείλησε πολλές γυναίκες! Τον Μάρτιο του είχε επιβληθεί και τρίχρονη φυλάκιση λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο περί κλοπής αυτοκινήτου. Επίσης εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης περί δήλωσης χρεοκοπίας. Έτσι η 9μηνη φυλάκιση μάλλον

είναι… θετική.

Πέντε αγωνιστικές στον Gomez

Ποινή πέντε αγωνιστικών πρόσαψε η πειθαρχική επιτροπή του MLB στον pitcher των Κλίβελαντ Ίντιανς, Jeanmar Gomez με αφορμή τη ρίψη του στον Μάικ Μουστάκα των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Άλλωστε κρίθηκε πως το χτύπημα στον παίκτη ελληνικής καταγωγής έγινε σκόπιμα.

Δύο προσθήκες στον κατάλογο τραυματιών

Τους Chris Young και Geoff Blum πρόσθεσαν οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς στον δεκαπενθήμερο κατάλογο τραυματιών. Ο μεν χτύπησε τον δεξιό του ώμο και ο δε δάκτυλο στο αριστερό του χέρι. Από την πλευρά του, ο Justin Upton απέφυγε τα χειρότερα, καθώς οι ακτινογραφίες σε δάκτυλο του δεν αποκάλυψαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Έτοιμος ο Perkins

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και ο Glen Perkins ενσωματώθηκε στο δυναμικό των Μινεσότα Τουίνς. Ο pitcher θα πάρει ματς εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Υπολογίζεται για τρίτη βάση ο Trumbo

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η περίπτωση ανάληψης της τρίτης βάσης των Λος Άντζελες Έιντζελς από τον Mark Trumbo. Πάντως μέχρι στιγμής έχει μείνει μακριά από τη φυσική του θέση.

Τραυματίας ο Dirks

Τραυματισμένος αποχώρησε ο Andy Dirks των Ντιτρόιτ Τάιγκερς από τον αγώνα με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Συγκεκριμένα υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και θεωρείται αμφίβολος για τους επόμενους αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα