Εννιαετές συμβόλαιο στον Jorge Soler

Τον free agent outfielder, Jorge Soler, εξασφάλισαν οι Σικάγο Καμπς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Πριν από λίγες ημέρες απέκτησε άδεια παραμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Καμπς «άρπαξαν» την ευκαιρία πραγματοποιώντας οικονομική υπέρβαση. Συγκεκριμένα ο 20άχρονος outfielder υπέγραψε 9αετές συμβόλαιο, του οποίο υπολογίζεται πως έχει συνολική αξία τριάντα εκατομμυρίων δολαρίων! Παράλληλα ο Geovany Soto άρχισε τα παιχνίδια «ζεστάματος»

σε θυγατρικό επίπεδο, ώστε να επιστρέψει στους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων».

Πρώτο ματς για Kyle Farnsworth

Αρχίζει τους αγώνες «ζεστάματος» ο Kyle Farnsworth με θυγατρική ομάδα των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο closer pitcher είναι τραυματισμένος από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο Fernando Rodney έχει καλύψει ικανοποιητικά το κενό του.

Αποχώρησε πρόωρα ο Brandon Morrow

Ο δεξιόχειρας pitcher των Τορόντο Μπλου Τζέις, Brandon Morrow, αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο πρώτο inning του αγώνα εναντίον των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Το ματς είναι σε εξέλιξη. Για τους «πρωτευουσιάνους» επέστρεψε ο rookie, Bryce Harper, έπειτα από απουσία ενός αγώνα λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Εκτός για ένα μήνα ο Rich Hill

Για τριάντα ακόμα μέρες θα μείνει εκτός γηπέδων ο reliever των Μπόστον Ρεντ Σοξ, Rich Hill. Άλλωστε υπέστη υποτροπή σε σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό του ώμο.

Ενεργοποίηση του Juan Uribe

Επανήλθε στο βασικό ρόστερ των Λος Άντζελες Ντότζερς o Juan Uribe, αφού ο infielder διένυσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Παράλληλα υποβαθμίστηκε o Alex Castellanos.

Προώθηση του Cory Gearrin

Οι Ατλάντα Μπρέιβς επανέφεραν τον δεξιόχειρα pitcher, Cory Gearrin, στο βασικό τους ρόστερ. Ταυτόχρονα υποβιβάστηκε ο Julio Teheran. Ο 26χρονος pitcher θα καλύψει μία προγραμματισμένη παρουσία του Tim Hudson, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροτραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο. Επίσης, ο third baseman, Chipper Jones, ολοκλήρωσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών και επέστρεψε στην πρώτη ομάδα.

Προς το... περιθώριο ο Ike Davis

Μπορεί να στηρίζεται ακόμα από την τεχνική ηγεσία των Νιου Γιορκ Μετς, αλλά ο first baseman, Ike Davis, πλησιάζει στον... πάγκο. Οι φετινές του εμφανίσεις είναι απογοητευτικές. Μοιραία ενδέχεται να χάσει τη βασική του θέση.

Επέστρεψε ο Gaby Sanchez

Επανέφεραν οι Μαϊάμι Μάρλινς τον first baseman, Gaby Sanchez, στην πρώτη ομάδα. Ταυτόχρονα υποβιβάστηκε ο Donnie Murphy, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα