Ένταση και «συγγνώμη» από Σμαραγδή

23:41 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Επεισόδιο ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και τον διεθνή κεντρικό, που απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του ματς με την Κηφισιά.

Ένταση προκλήθηκε στο κλειστό της Μίκρας ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και τον Νίκο Σμαραγδή μετά το τέλος του πρώτου –χαμένου- σετ στο ματς απέναντι στην Κηφισιά.

Ο διεθνής κεντρικός αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με

την εξέδρα, που γκρίνιαζε για την εμφάνιση της ομάδας, προχωρώντας μάλιστα σε άσεμνη χειρονομία, η οποία προκάλεσε την έκρηξη των φίλων της ομάδας.

Μετά τη νίκη του Ηρακλή, ο Σμαραγδής εξέδωσε γραπτή δήλωσε, στην οποία αναφέρει:
«Αναφορικά με το συμβάν στο τέλος του πρώτου σετ μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και εμού, επιθυμώ να δηλώσω ότι ζητάω συγγνώμη για την αντίδραση μου κατά την διάρκεια της έντασης που δημιουργήθηκε. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα καταλάβουν πως ήταν μία αντίδραση της στιγμής, καθώς είμαι ένας αθλητής που έχει προσφέρει, έχει πανηγυρίσει και θα συνεχίσει να πανηγυρίζει τίτλους μαζί με την ομάδα και τους φιλάθλους.

Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, είναι λογικό να υπάρχει ένταση και πίεση και ενόψει των αγώνων κυπέλλου έχουμε αυτή την στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη την στήριξη των φιλάθλων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα