Ενθουσιασμένος ο Κασίγιας

Στην πρώτη θέση με τις συμμετοχές στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από το ρεκόρ του.

Σίγουρα η ισοπαλία που απέσπασε η Ισπανία από την Κόστα Ρίκα με τέρμα στις καθυστερήσεις δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ωστόσο, υπήρξαν και θετικά από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο λόγος για το νέο ρεκόρ που έκανε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στις 127 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Άντονι Θουμπιθαρέτα που είχε 126.

Ο

Ισπανός γκολκίπερ μιλώντας στα Μέσα της χώρας του για αυτή την προσωπική επιτυχία, τόνισε: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου σαν μικρό παιδί, δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να φτάσω σε τόσο υψηλούς αριθμούς. Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε όλα αυτά τα χρόνια που φοράει την φανέλα των «φούριας ρόχας». «Όποτε είναι να παίξω για την εθνική ομάδα το κάνω με τεράστια χαρά. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου από αυτά τα 11 χρόνια είναι ότι με κάνουν πολύ χαρούμενο», κατέληξε ο Ίκερ Κασίγιας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα