Ενθουσιασμένος ο Λάμπαρντ

Ο Άγγλος μέσος μετά την ανακοίνωση του Φάμπιο Καπέλο για την αρχηγία του, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα ηγηθεί της εθνικής ομάδας.

Στον πάγκο της Αγγλίας θα βρίσκεται ο Τζον Τέρι μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις κατηγορίες για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ.

Έτσι ο Φάμπιο Καπέλο ανακοίνωσε ότι το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα πάει στον συμπαίκτη του Τέρι στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Άγγλος μέσος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την απόφαση του

Ιταλού τεχνικού.

«Το να ηγείσαι της εθνικής ομάδας στο Γουέμπλεϊ είναι μία εντελώς ξεχωριστή στιγμή για εμένα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Παίζουμε απέναντι στην πιο καλή ομάδα του κόσμου και πρέπει να φτάσουμε σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Βέβαια, είμαστε η Αγγλία! Στο γήπεδό μας κανένας δεν μπορεί να έχει εύκολο έργο», είπε ο Λάμπαρντ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην αρχηγία της Τσέλσι και της Αγγλίας. «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Ο Τέρι συνεχίζει να είναι ο αρχηγός. Είναι σπουδαίος αρχηγός. Έχω παίξει μαζί του και στην Τσέλσι και στην Αγγλία όπου ήταν αρχηγός. Για εμένα θα είναι το ίδιο», είπε ο Λάμπαρντ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα