Ενθουσιασμένος ο Νεϊμάρ

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Σάντος εμφανίστηκε υπερενθουσιασμένος.

Στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Σάντος προχώρησε ο Νεϊμάρ ο οποίος μετά από αυτή την εξέλιξη με δηλώσεις του στα Μέσα της χώρας του εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι κάτι παραπάνω από μία απλή απόφαση για την ζωή μου, μαζί με τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη και την πίστη προς το πρόσωπό μου. Απολαμβάνω το γεγονός ότι θα μείνω μέχρι το 2014», είπε

αρχικά ο Νεϊμάρ.

«Ο στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και να παίζω στις καλύτερες διοργανώσεις. Αυτό συμβαίνει με την Σάντος. Αν παίζω στο Κόπα Λιμπερταδόρες τότε θα μπορέσω να παίξω και στο Μουντιάλ. Η Σάντος είναι ένας τεράστιος σύλλογος όπου παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο», συνέχισε.

Σχετικά με το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είπε: «Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά ο πατέρας μου δεν μου έφερε κάποια επίσημη πρόταση. Πάντα ήξερα για το ενδιαφέρον, αλλά πάντα ήθελα να μείνω εδώ, γιατί είμαι χαρούμενος που αντιπροσωπεύω την Σάντος».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, αλλά και τους οπαδούς που με ήθελαν στην ομάδα τους. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με θέλουν τόσο μεγάλες ομάδες», είπε ο 19χρονος.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα