Έντονη λογομαχία Κατσή με Κούγια!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Ευάγγελος Κατσής, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί από τη θέση του μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΙ.

Είχε προηγηθεί έντονη λεκτική αντιπαράθεση του Κατσή με τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή την απόφαση για τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής.

Ο Κατσής παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν του είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη,

επειδή όπως τόνισε ως εισαγγελέας είχε κατηγορήσει κάποιους επώνυμους στη Θεσσαλονίκη.

«Σκέφτομαι πλέον να παραιτηθώ. Δεν έχω μάθει να είμαι ισόβιος. Δεν έδωσα ποτέ αφορμή για σχόλια. Μου ασκήθηκε κάποτε πειθαρχική δίωξη γιατί έκανα τη δουλειά μου και κατηγόρησα επώνυμους στη Θεσσαλονίκη. Αύριο θα βγάλω τις αποφάσεις και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κατσής.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν επιθυμούσε από την αρχή να κάνει διάλογο με τον Κατσή και σε μια στιγμή της λογομαχίας που είχαν ξέσπασε και σχεδόν βουρκωμένος είπε: «Στιγματίσατε την ζωή μου. Σας βάλανε εκεί τα λαμόγια και οι κακοποιοί και μας κυνηγάτε! Ντροπή και ξανά ντροπή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

Για την υπόθεση της Παναχαϊκής και την περιβόητη κασέτα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ο Κατσής τόνισε: «Δεν άκουσα την κασέτα που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ εγώ. Αυτή που μίλαγαν για την δωροδοκία του Κούγια. Δεν άκουσα αυτά για να ασκήσω πειθαρχική δίωξη. Ο κ. Κούγιας τα λέει αυτά. Εγώ δεν απαντάω στην Κούγια τακτική».

Αναλυτικά ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα του έντονου διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες:


Κατσής: Θέλω να ρωτήσω τον κ. Κούγια αν στα τέσσερα χρόνια που είμαι αναπληρωτής, έκανε ποτέ μια επώνυμη καταγγελία και δεν επιλήφθηκα.

Κούγιας: Όχι. Τέσσερα χρόνια ακούσατε εσείς κάτι για στημένα παιχνίδια; Κάνατε ποτέ μια πειθαρχική δίωξη εκτός φύλλου αγώνος; Αυτεπάγγελτη, σαν την παράνομη που κάνατε στην Παναχαϊκή;

Κατσής: Δεν έγινε ποτέ καταγγελία. Με εσάς είχα δύο επώνυμες καταγγελίες. Δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Για πρώτη φορά γενικός αρχηγός αυτοκαταγγέλλεται και ομολογεί απόπειρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο.

Κούγιας: Θα σας πω εγώ άλλη μία. Για τη δωροδοκία στο Τρίκαλα-Λεβαδειακός, μόνο που κάνατε δίωξη μετά από έξι μήνες. Γιατί; Ντροπή σας για αυτά που κάνατε. Για την Παναχαϊκή γιατί λάβατε υπόψη παράνομο συνομιλία;

Κατσής: Δεν έλαβα υπόψη τη συνομιλία. Το δημοσίευμα που αφορά τη συνομιλία έλαβα υπόψη. Δεν άκουσα κάποια κασέτα. Μόνο τα δημοσιεύματα.

Κούγιας: Φυλακή πρέπει να πας. Παλιάνθρωποι. Στιγματίσατε τη ζωή μου. Στημένοι είστε. Δικάζει η κουμπάρα του Κομπότη και η ασκούμενη δικηγόρος του δικηγόρου του Κομπότη.

Κατσής: Δεν ξέρω τίποτα για τις κουμπαριές που αναφέρεται ο κ. Κούγιας.

Κούγιας: Σας έβαλαν εκεί τα λαμόγια και οι κακοποιοί. Θα τα πούμε στα δικαστήρια.Κάνε μου μια μήνυση γι’ αυτά που σου λέω ρε.

Κατσής: Αυτά θα γίνουν στον καιρό τους. Είστε ψεύτης.

Κούγιας: Πείτε δημοσίως ποιος σας πρότεινε για αθλητικό δικαστή.

Κατσής: Ο Πέτρος Θεοδωρίδης με πρότεινε. Δεν έχω κά

Keywords
Τυχαία Θέματα