Έντουαρντς: «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα»

11:41 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μπόλικη υπομονή φαίνεται να έχει ο Κόλιν Έντουαρντς αναφορικά με την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός αναβάτης της NGM Mobile Forward Racing, με δηλώσεις του στο motogp.com, τόνισε ότι έχει υπομονή για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών της νέας του μοτοσυκλέτας.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν απογοητευτικός για δύο ημέρες ο καιρός.

Τελικά την τελευταία ημέρα δουλεύαμε στη σύνδεση με το γκάζι και βρήκαμε κάτι. Από αυτή την άποψη, ήταν ένα καλό τεστ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όσον αφορά στα ηλεκτρονικά δεν νομίζω πως θα φτάσουμε στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης των ηλεκτρονικών μέχρι τον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια. Θα πρέπει να εργάζονται σε αυτά όλη την ώρα, όμως, όπως λένε: «η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα». Φτάσαμε με ένα νέο σασί, αλλά και ένα νέο κινητήρα διαφορετικών προδιαγραφών. Έτσι από την πρώτη δοκιμή, στη δεύτερη και από εκεί στην τρίτη, έχουμε, ουσιαστικά, μια νέα μοτοσυκλέτα».

Για τις νέες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, τέλος, δήλωσε: «Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο πιστεύω ότι ξέρουμε πως θα τα διορθώσουμε. Για το νέο τεστ, στη Χερέθ, δεν έχω ακριβή εικόνα για το πώς θα ήταν το συνολικό «πακέτο» καλύτερο. Πρέπει να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα