Εντυπωσιακή ανατροπή από τη Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την ανατροπή απέναντι στη Ρουμάνα, Καμελία Ελένα Χριστέα και πέρασε στις «16».

H Mαρία Σάκκαρη έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στο ντεμπούτο της στο Μονό στο διεθνές τουρνουά 10.000 δολαρίων Greece F2 Futures - 1st Tennis-Holidays ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επιτυχία και για τον Αλέξανδρο Γεωργούδα, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό μετά από εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά. Αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο του Μονού η Αγνή Στεφάνου και η Αγγελική Καϊρη.

Η Σάκκαρη δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα της με την Ρουμάνα, Καμελία Ελένα Χριστέα αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στη νίκη με 1-6, 6-2, 7-6 (4) και πέρασε στις «16» όπου θα αντιμετωπίσει το Νο2 στο ταμπλό Ιταλίδα Αλις Μπαλτούτσι, την οποία είχε νικήσει την περασμένη εβδομάδα στο Greece F1. Η Μπαλτούτσι απέκλεισε σήμερα την Αγνή Στεφάνου με 6-2, 6-1. Περισσότερο «πάλεψε» Αγγελική Καΐρη, η οποία ηττήθηκε από την Ισπανίδα Παρίθας Ντίαζ, (No8), με 7-6 (4), 6-4.

Ο Γεωργούδας, μετά τον Ελβετό, Μαργκαρόλι, Νο 9, στον 3ο γύρο, νίκησε σήμερα και τον Γερμανό, Ούχλιγκ, Νο 8, με 4-6, 6-2, 6-4 και πήρε παλικαρίσια το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. Δεν τα κατάφερε ο Χρήστος Κεϊσίδης, ο οποίος ηττήθηκε στον 4ο γύρο των προκριματικών από τον Αμερικανό Σονγκ με 7-5, 6-3.

Στο Διπλό Γυναικών οι Βογάσαρη, Γκιοργκέσκα (FYROM), φιναλίστ του Greece F1, ξεκίνησαν πολύ καλά και σε αυτό το τουρνουά αποκλείοντας το Νο 4 του ταμπλό, τις Γερμανίδες, Μπαουμγκάρτεν, Γκράζντεκ με 6-3, 6-3. Αποκλείστηκαν οι Παπαγεωργίου, Χέλιοβα (Τσεχία), που έχασαν από τις Πολωνέζες, Μπαράσκα, Σλεντίσκα με 6-3, 6-2 και οι Χριστοπούλου, Μπαμπουρετς (Μ. Βρετανία) με 6-1, 6-1 από τις Τσέχες, Μπορέτσκα, Κρέισοβα (Νο 3).

Το πρόγραμμα των αγώνων της Μ. Τρίτης 10/4 περιλαμβάνει αρκετά ματς με ελληνικό ενδιαφέρον.

Θα παίξουν:

Στις 10:00: Φαφαλιού-Ισάεβα (Ρωσία).
Στις 11:30: Γεμουχίδης- Ντομίνγκεζ (Πορτογαλία) και Γεωργούδας- Σαντέτσκι (Ελβετία)
Στις 13:00: Γιωτόπουλος-Μπλούμφιλντ (Μ. Βρετανία, Νο 2), Βογάσαρη- Νίριτς (Κροατία).
Στις 15:00: Καλοβελώνης/ Καπόγιαννης- Ντομίνγκεζ/Φαλκάο (Πορτογαλία) και Γεμουχίδης/Γιακούποβιτς (Νο 3)- Μπισμπίκος/Νούνεζ (Πορτογαλία). Λένις (Σουηδία)/Βακουφτσής- Μαργκαρόλι (Ιταλία), Βιλάρντο (Ελβετία)

Keywords
Τυχαία Θέματα