Εντυπωσιακή πεντάρα για Φούλαμ

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε η Φούλαμ που διέλυσε 5-2 τη Νιούκαστλ. Σημαντική νίκη και για την Άστον Βίλα με 3-2 στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς.

Το… λάθος να προηγηθεί έκανε η Νιούκαστλ στο «Κρέιβεν Κότατζ» απέναντι στη Φούλαμ, καθώς στη συνέχεια οι Λονδρέζοι αντέδρασαν και επικράτησαν 5-2 των «καρακαξών».

Ο Γκάθρι άνοιξε το σκορ στο 43’, ωστόσο στην επανάληψη υπήρχε μόνο μία ομάδα και με τον Ντέμπσεϊ να κάνει χατ-τρικ (59’, 65’, 89’) και τους Μέρφι (52’) και Ζαμορά (68’) η Φούλαμ ανέτρεψε το σκορ. Για τους

φιλοξενούμενους προσωρινά είχε μειώσει ο Μπεν Αρφά στο 85’.

Με τον Ρόμπι Κιν να κάνει μεγάλη εμφάνιση, η Άστον Βίλα επικράτησε 3-2 στο «Μολινό» της Γουλβς κάνοντας την ανατροπή. Ο Μπεντ στο 11’ άνοιξε το σκορ για τους «χωριάτες», με τους «λύκους» να ανατρέπουν με τέρμα των Κάιτλι (21’) και Έντουαρντς (31’). Ο Κιν ωστόσο στην επανάληψη με δύο δικά του γκολ (51’, 85’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη παραμονής πήρε και η Γουέστ Μπρομ στο «Μπριτάνια» απέναντι στη Στόουκ με 2-1. Ο Μόρισον στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους «μπάγκις» με τον Ζερόμ να ισοφαρίζει στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Ντόρανς.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε και η Σάντερλαντ, η οποία επικράτησε 2-0 της Σουόνσι στο «Στάδιο του Φωτός». Ο Σεσενιόν στο 14’ άνοιξε το σκορ για τις «μαυρόγατες» με τον Γκάρντνερ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 85’.

Τις θετικές της εμφανίσεις συνέχισε η ΚΠΡ που επικράτησε 3-1 της Γουίγκαν. Ο Χέλγκουσον στο 33’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ, με τον Μπουζάκι να «καθαρίζει» ουσιαστικά στο 45΄ κάνοντας το 2-0. Ο Ροδαγιέγκα στο 66’ μείωσε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους με τον Σμιθ στο 81΄ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος η Έβερτον παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπλάκμπερν. Ο Κέιχιλ στο 24’ άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά» με τον Γκούντγουιλι να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 72’.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα