«Επεισοδιακή» ήττα του ΑΟΧ από τον Ίκαρο!

«Επεισοδιακό» ήταν το φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ανάμεσα στον ΑΟΧ και τον Ίκαρο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ηττάται με 3-1!

Αρνητικός πρωταγωνιστής του φιλικού ήταν ο διαιτητής Μπερτάκης, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα athlitiko, αρνιόταν να ξεκινήσει την αναμέτρηση, καθώς είχε καθυστερήσει ο γιατρός του αγώνα. Για το λόγο αυτό, ανέλαβε αρχικά... δράση ο γυμναστής του ΑΟΧ

εκτελώντας χρέη διαιτητή! Το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά και το σωματείο του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Βεστάκη. Το γκολ, όμως, θεωρήθηκε ως μη γενόμενο, αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν από την αρχή το ματς, όταν έκανε την εμφάνισή του ο διαιτητής του αγώνα!

Ανάλογο σκηνικό διαδραματίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όταν και πάλι ο γυμναστής του ΑΟΧ εκτέλεσε χρέη διαιτητή, διότι ο κ. Μπερτάκης δεν έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε προκύψει θέμα με τα χρήματα που θα λάμβανε. Το ζήτημα έληξε έπειτα από δεκαπέντε λεπτά, όταν ο διαιτητής έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο.

Τη νίκη πήρε ο Ίκαρος, που επικράτησε 3-1 του ΑΟΧ με τέρματα που σημείωσαν οι Μανωλεδάκης, Τόλιας και Χριστόπουλος για τους νικητές και ο Τζανάκης για τους ηττημένους.

ΑΟΧ: Μαρκαντωνάκης, Σταθινάκης, Λιονάκης, Λέντι, Ράπτης, Ανδρεαδάκης (70' Φυντικάκης), Παπαδάκης, Βεστάκης, Βαρουξάκης, Στυλιανάκης (75' Κατάκης), Τζανάκης.

Ίκαρος: Νιαουνάκης, Δασκαλάκης, Κουργεντάκης, Ροδοκανάκης, Αργυρίου, Μανουσάκης, Πενταράκης, Ξανθουδάκης, Τόλιας, Χριστόπουλος, Μανωλεδάκης.

Έπαιξαν ακόμη και οι: Τραχαλάκης, Κρασάκης, Κουκουβιτάκης, Τσιραντωνάκης, Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα