Επέστρεψαν τα κορίτσια της συγχρονισμένης με το Ολυμπιακό «εισιτήριο»

Ικανοποιημένες από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο επέστρεψαν οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, Σολωμού, Πλατανιώτη και Κουτίδου συνοδευόμενες από τις προπονήτριες τους, Ναταλία Τσερνέσκα και Μαρία Θηβαίου.

Με το Ολυμπιακό εισιτήριο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης

Δέσποινα Σολωμού, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Κουτίδου από το Λονδίνο και το Προολυμπιακό τουρνουά. Η άφιξή τους καθυστέρησε περίπου μιάμιση ώρα, ωστόσο τα κορίτσια ήταν χαμογελαστά και χαρούμενα για την επίτευξη του στόχου τους.

Η Δέσποινα Σολωμού είπε: «Δουλέψαμε σκληρά και κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο. Δεν είχαμε σταθερό χώρο προπόνησης, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τα κολυμβητήρια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες άνοιξε ο Αγιος Κοσμάς οπότε και συντονιστήκαμε καλύτερα. Είναι η δεύτερη χρονιά που δουλεύουμε Ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Δέσαμε καλά και μπορέσαμε αποδώσουμε σωστά το νέο αλλαγμένο πρόγραμμα που μας έφτιαξε η κυρία Τσερνέσκα. Η επιτυχία γίνεται μεγαλύτερη διότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε χώρες που ήταν χρόνια μπροστά μας. Στόχος για τους Ολυμπιακούς, πλέον, είναι να βελτιώσουμε κι άλλο τη βαθμολογία μας και, γιατί όχι, να μπούμε τελικό και στην πρώτη 8άδα. Ευχαριστούμε για τη στήριξη το προπονητικό τιμ και την Ομοσπονδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα