Έπιασε «δεκάρι» η Ρεάλ

Την 10η της συνεχόμενη νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας 3-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν στο «καυτό» «Μολινό».


Από τις δυσκολότερές της νίκες στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μολινό» απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να μπορέσουν να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Ο Άνεχλ Ντι Μαρία στο 34’ μετά από πολύ ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το σουτ από το ύψος της πλάγιας γραμμής για να ανοίξει το σκορ για την «βασίλισσα».

Από

εκεί και πέρα η Ρεάλ είχε τον έλεγχο χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 64’ με το 17ο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε το 2-0 και ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Εγουρέν αποβλήθηκε στο 81΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα η «βασίλισσα» σημείωσε ακόμα ένα τέρμα στις καθυστερήσεις με τον Μαρσέλο.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει σε απόσταση τουλάχιστον τριών βαθμών από την Μπαρτσελόνα και πηγαίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο μεγάλο ντέρμπι με τους «μπλαουγκράνα» της επόμενης αγωνιστικής.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Σουάρεζ, Γκρεγκορί, Μποτιά, Κανέγια, Εγουρέν, Νάτσο Κασές, Τρέχο (75’ Νόβο), Κάστρο (68’ Σανγκόι), Ντε λας Κουέβας, Μπαράλ (79’ Μπίλιτς)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Ντιαρά, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Κοεντράο, Ντι Μαρία (74’ Αλμπιόλ), Οζίλ (81’ Κακά), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (76’ Μπενζεμά).

Keywords
Τυχαία Θέματα