Επικίνδυνη αποστολή στην Κορσική!

Με στόχο να ξορκίσει την κάκιστη παράδοση που τη συνοδεύει όταν επισκέπτεται την Κορσική, η πρωτοπόρος του «Σαμπιονά» Παρί Σεν Ζερμέν φιλοδοξεί να μείνει μόνη πρώτη στο… ρετιρέ, κατακτώντας το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στην ιστορία της κόντρα στην Αζαξιό, στη σημαντικότερη αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Δύσκολη αποστολή και για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League

Μαρσέιγ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Τουλούζ με σκοπό να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος του κακού ξεκινήματος, την ίδια ώρα που Μονπελιέ και Λιόν υποδέχονται τις Ντιζόν και Νανσί αντίστοιχα, ευελπιστώντας να εκμεταλλευτούν ενδεχόμενο στραβοπάτημα των πρωτευουσιάνων και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Ρεν φιλοξενεί τη Λοριάν στο ντέρμπι της Βρετάνης, ενώ η Λιλ κοντράρεται στο «Αμπέ Νεσάμπ» με τη γηπεδούχο Οσέρ, έχοντας στην άκρη του μυαλού της την αναμέτρηση της Τρίτης (18/10) κόντρα στην Ίντερ, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τη νίκη ύστερα από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες ψάχνει τέλος η Μπορντό, η οποία αντιμετωπίζει στη Νίκαια, τη Νις θέλοντας να ξεχάσει το τραγικό δίλεπτο στα τελευταία λεπτά του προηγούμενου αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ, όταν και απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων! Μπρεστ – Καέν, Βαλενσιέν – Σοσό και Εβιάν – Σεντ Ετιέν οι αγώνες που συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα