Επιμένει για «Ίμπρα», Τιάγκο Σίλβα η Παρί

Σύμφωνα με τα Μέσα της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει παρατήσει την προσπάθειά της για την απόκτηση των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα από τη Μίλαν.

Καμία διάθεση να παρατήσει την προσπάθειά της για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της δεν δείχνει να έχει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την απόκτηση του Εζεκιέλ Λαβέτσι από τη Νάπολι, η ομάδα του Παρισιού δείχνει

διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα για να φέρει στο «Παρκ ντε Πρενς» ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που θα ταράξουν τα… ήρεμα νερά του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τη «L’Equipe» οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν παρατήσει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του διδύμου από τη Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ στους «ροσονέρι» για να αποκτήσει τα δύο αστέρια της ομάδας.

Νωρίτερα στο μήνα που διανύουμε υπήρχαν ανάλογα σενάρια, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει στην Ιταλία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μίλαν στο οικονομικό κομμάτι όμως, δεν αποκλείεται να αναγκάσουν τους «ροσονέρι» να ενδώσουν στα εκατομμύρια της Παρί και να απαντήσουν θετικά σε μία τόσο μεγάλη πρόταση.

«Η Μίλαν έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα. Παρόλα αυτά δεν έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει τοποθετηθεί με πρόταση για το θέμα», ανέφερε ανώνυμα πηγή κοντά στη διοίκηση της Μίλαν στη «L’Equipe».

Το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα λήγει το καλοκαίρι του 2017, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε για ακόμα δύο χρόνια με την ομάδα με τους δύο ποδοσφαιριστές να δείχνουν διατεθειμένοι να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησής τους στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα