Επίπληξη και ανάκληση των δηλώσεων η ποινή σε Παπουτσάκη

13:03 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με επίπληξη τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Απόστολο Παπουτσάκη, για «το παράπτωμα της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου» και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις δηλώσεις του εντός 20 ημερών.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ: «Κηρύσσει τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, Πρόεδρο της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πειθαρχικά ελεγκτέους για το παράπτωμα της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου και τιμωρεί έκαστο εξ αυτών

με την ποινή της επίπληξης, με την υποχρέωση να ανακαλέσουν τις δυσμενείς κρίσεις εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας. Η ανάκληση θα γίνει δια ανακοινώσεων από τους εγκαλούμενους μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού που έγιναν και των εφημερίδων στις οποίες δημοσιεύθηκαν».

Επίσης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά μη ελεγκτέα για δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΑΓΩΝΑΣ SUPER LEAGUE ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 13.05.2012)».

Keywords
Τυχαία Θέματα