Επίσημη καταγγελία του Γιούχτα κατά της Επισκοπής

13:42 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στα άκρα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στον Γιούχτα για τα όσα έζησαν στην Επισκοπή την Κυριακή (8/4), συντάσσοντας καταγγελία που θα σταλεί στην Επιτροπή Δ’ Εθνικής.

Ο σύλλογος των Αρχάνων κάνει λόγο για προπηλακισμούς από τραμπούκους, επιρρίπτοντας ευθύνες στην διοίκηση της Επισκοπής και στην Αστυνομία, που ήταν απούσα. Παράλληλα, εκφράζονται παράπονα για τον διαιτητή Γιαννουλάκη κα τον παρατηρητή, Ντινιόζο, που δεν ανέφεραν τίποτα στο φύλλο αγώνα και την έκθεση αντίστοιχα.

Αναλυτικά η καταγγελία του Γιούχτα αναφέρει:

«Σήμερα

το κρητικό ποδόσφαιρο πήγε 30 χρόνια πίσω με υπεύθυνους τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου. Ο Α.Ο. Γιούχτας καταγγέλλει ως απαράδεκτη και προκλητική τη συμπεριφορά τους παραθέτοντας τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν.

Η αποστολή της ομάδας μας αφίχθη στο γήπεδο στις 15:45 και δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από 15 περίπου τραμπούκους οι οποίοι υπό την ανοχή των διοικούντων της Επισκοπής και εκμεταλλευόμενοι την απουσία της αστυνομίας προέβησαν σε προπηλακισμούς, ύβρεις και χτυπήματα προς την ομάδα μας με σκοπό τον εκφοβισμό μας.

Όταν πλέον η αστυνομία έφτασε οι υπεύθυνοι των επεισοδίων είχαν γίνει καπνός.

Τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι αυτοί στον αγωνιστικό χώρο;
Ποιος τους προσκάλεσε και για ποιο σκοπό;
Τόσο πολύ φοβούνταν το Γιούχτα και έκαναν αυτά τα αίσχη;

Ο αγώνας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς είχε «σχεδιαστεί», με νίκη της Επισκοπής.

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Γιαννουλάκης του συνδέσμου Χανίων φρόντισε να φορτώσει από νωρίς σχεδόν όλη την ομάδα μας με κάρτες και να την αφήσει με 10 παίχτες από το 58’ διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το έργο της Επισκοπής.

Αρωγός στην προσπάθεια της γηπεδούχου ομάδας ήταν ακόμα και ο ανεκδιήγητος παρατηρητής αγώνα κ. Ντινιόζος από την Ε.Π.Σ. Χανίων ο οποίος παρακολουθούσε ατάραχος τους προπηλακισμούς και στο τέλος είχε το θράσος να μας δηλώσει ότι «δεν είδε τίποτα». Εννοείται ότι και η έκθεση του ήταν «πεντακάθαρη».

Ομολογούμε βέβαια ότι η όλη «οργάνωση» του αγώνα ήταν «υποδειγματική», βγαλμένη από άλλη εποχή.

Εμείς στην εποχή μας αγωνιζόμαστε πάντα καθαρά και τίμια, έχουμε χάσει κι έχουμε κερδίσει πολλά «ντέρμπι» εντός και εκτός έδρας χωρίς ποτέ να γίνει το παραμικρό έχοντας αποσπάσει τα πλέον κολακευτικά σχόλια απ’ όλη την Κρήτη για τη γενικότερη συμπεριφορά της ομάδας μας.

Βέβαια δε θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνονταν σήμερα στην Επισκοπή αν τυχόν κερδίζαμε…

Υπενθυμίζουμε όμως σε όλες τις κατευθύνσεις ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα 6 αγωνιστικές και ο πρωταθλητής ανακηρύσσετε την τελευταία.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές της Επισκοπής καλή επιτυχία στην καριέρα τους.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την προστασία της και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα