Επίσκεψη Ντάβαρη, Δημάρχου στον Πανηλειακό

07:21 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στην προπόνηση του Πανηλειακού βρέθηκαν ο Κώστας Ντάβαρης και ο Δήμαρχος του Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, την Κυριακή (4/03).

Ο άρχων της πόλης μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιάννη Αργυρόπουλο, και τον αντιπρόεδρο αθλητικού τομέα του Δήμου, επίσης, Γιάννη Αργυρόπουλο μίλησαν στους παίκτες και τον προπονητή του Πανηλειακού, μεταφέροντάς τους την αμέριστη συμπαράστασή τους στον ηθικό τομέα, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει άμεσα κάποια βοήθεια και στο υλικό κομμάτι, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται εντός της εβδομάδας. Επίσης, μοίρασαν συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πορεία της

ομάδας.

Από εκεί και πέρα, το «παρών» στην πρωινή προπόνηση του Πανηλειακού έδωσε και ο Κώστας Ντάβαρης. Ο επικεφαλής της διοίκησης τόνισε ότι τα αξεπέραστα εμπόδια που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της συναυλίας το Σάββατο, δημιουργούν επιπλέον καθυστέρηση στην καταβολή κάποιων οφειλομένων. Ωστόσο, γίνονται συνεχείς προσπάθειες για να λυθεί το θέμα. Επίσης, για ακόμη μία φορά ειπώθηκε ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η άνοδος στην Football League.

Άλλωστε, ο Πανηλειακός, όπως κι οι υπόλοιπες ομάδες, περιμένουν την καταβολή χορηγίας από τον ΟΠΑΠ. Θα προηγηθεί η εκκαθάριση από την ΕΠΟ καθώς κι άλλες σχετικές διαδικασίες μέσω της πρώην ΕΠΑΕ, νυν Football League 2. Yπολογίζεται ότι το ποσό που τελικά θα φτάσει στις ομάδες αυτής της κατηγορίας, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 50.000 ευρώ! Με τις εκκαθαρίσεις και τις παρακρατήσεις (όπως π.χ. για περυσινές μετακινήσεις, και άλλα), δε θα φτάσουν στις ομάδες ούτε τα μισά (περίπου από 20.000 ως 25.000 ευρώ)!

Keywords
Τυχαία Θέματα