Επισκοπή – Νερά Ζαρός 4-1

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Επισκοπή ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ απέναντι στα Νερά Ζάρου και επικράτησε 4-1.

Πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» όπου η Επισκοπή επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-1 απέναντι στα Νερά Ζαρού.

Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μπήκαν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Κλαπάκη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 51’ ισοφάρισε με τον Ταμάμη. Στο 59’ ο Φραντζεσκάκης, μετά από τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, έκανε το 2-1 και υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές,

με τον Διγενή των Νερών να αποβάλλεται. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Πρινιανάκης.

Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους και κατάφεραν αν φτάσουν στο 4-1 με τέρματα των Ταμάμη (80’) και Βελονάκη (90’).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαΐδης, Σουμπασάκης, Καμηνιώτης, Αργυράκης (90’ Μποτωνάκης), Κατασαμάς, Φραντζεσκάκης (75’ Μουρτζανός), Αντιασβίλι, Μπαστάκης, Ταμάμης, Κοζανίδης (90’ Μικρόπουλος), Βελονάκης
ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ: Σαμαριτάκης (68’ Φούλγκερ), Πρινιανάκης, Νταβιγλάκης, Καλεμάκης, Αναγνωστάκης, Διγενής, Χαλκιαδάκης, Πλίγκος, Κλαπάκης (5’ Μανιαδάκης), Ανδριαδάκης (68’ Προβιδάκης), Κλαπάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα