Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ

Με επιστολή προς την ΕΠΟ η ΕΠΣ Καρδίτσας διαμαρτύρεται για όσα έγιναν στα παιχνίδια Παίδων και Νέων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων στο γήπεδο του Μεγαλοχωρίου την περασμένη Τετάρτη

Η ΕΠΣ Καρδίτσας διαμαρτύρεται για την απουσία παρατηρητή και τα δύο πέναλτι εις βάρος της ΕΠΣ Καρδίτσας καθώς και μια κόκκινη. Αναφέρεται επίσης σε επίθεση στην αποστολή της ΕΠΣ Καρδίτσας από παίκτες της γηπεδούχου ομάδας χωρίς να γράψει για αυτό κάτι στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.

Αναλυτικά η επιστολή

διαμαρτυρίας της ΕΠΣ Καρδίτσας:

"To Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στην συνεδρίαση της 24-11-2011 αποφασίζει ομόφωνα :

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την φιλοξενία που είχαμε από την Ε.Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στους αγώνες των ομάδων μας ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ που έγιναν στις 23-11-2011 στο γήπεδο ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Στο γήπεδο δεν βρίσκονταν κανένας από την διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ παρά μόνο ο προπονητής οι αθλητές και οι γονείς.

Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε τους διαιτητές κκ ΤΖΟΦΩΛΗ , ΝΙΚΟΥ (Ε.Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ) και τον κ ΤΣΙΤΣΑΝΟΥΔΗ ( Ε.Π.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ ).

Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες δεν υπήρχε παρατηρητής αγώνα, ο διαιτητής κ ΤΣΙΤΣΑΝΟΥΔΗΣ συνάντησε τυχαία έξω στα αποδυτήρια τον κ ΠΟΛΥΖΟ ΠΕΤΡΟ και του είπε έλα να υπογράψεις το Φ.Α δεν είναι τίποτα, τυπικό είναι. Στο ημίχρονο ο κ ΤΖΟΦΩΛΗΣ κάλεσε τον κ ΠΟΛΥΖΟ υπέγραψε και για το άλλο παιχνίδι και στην συνέχεια του έδωσε να υπογράψει και τις εκθέσεις παρατηρητή και για τους 2 αγώνες τις οποίες είχε συντάξει ο ίδιος.

Στην διάρκεια του αγώνα ο κ ΤΖΟΥΦΩΛΗΣ καταλόγισε 2 πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, απέβαλε από τον πάγκο το μέλος της `Ενωσης μας και Πρόεδρο Τεχνικής Επιτροπής κ ΚΡΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ χωρίς να το γράψει αυτό στο Φ.Α ( αφού τον απέβαλε χωρίς λόγο ). Στην συνέχεια απέβαλε τον ποδοσφαιριστή ΚΟΝΤΟΒΑ Π που πριν λίγες ημέρες κλήθηκε στην προεπιλογή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ, ο παίκτης της ομάδας μας βρέθηκε σε ένα μαρκάρισμα αντιπάλου στο έδαφος και αρνούμενος ιατρικής βοήθειας θεωρήθηκε από τον διαιτητή παράβαση βγάζοντας κόκκινη κάρτα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού, με την λήξη μπροστά στα μάτια των τριών διαιτητών παίκτες των Τρικάλων επιτέθηκαν βίαια στην ομάδα μας, προσπαθήσαμε εμείς τα μέλη της `Ενωσης που ήταν στην αποστολή μαζί με τους γονείς να αποφύγουμε τα χειρότερα ο διαιτητής στο Φ.Α δεν αναφέρει τίποτα. Μάλιστα το Φ.Α. δεν υπογράφτηκε από τον δηλωμένο αρχηγό της Τρικαλινής Ομάδος αλλά από άλλον που δεν γνωρίζουμε αν αγωνίζονταν.

`Όλα τα παραπάνω είναι αληθή και υπάρχει αποδεικτικό υλικό.

`Όλα αυτά μας αναγκάζουν να σκεφτόμαστε από τώρα και στο εξής αν οι Μικτές Ομάδες ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ-JUNIOR S-ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ πρέπει να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα.

Τέτοιες ενέργειες μας απομακρύνουν και μας αποπροσανατολίζουν από την πραγματική ουσία των αγώνων. Τι άλλο να πούμε ;

Αυτά νομίζουμε πως φτάνουν για μας που καθημερινά βρισκόμαστε στα γήπεδα και βλέπουμε και ακούμε όσα γίνονται σε αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα