Επιστροφή για Κάρολ στο «Γεντί Κουλέ»

09:22 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σε γνώριμα… λημέρια θα βρεθεί το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (4/4) ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «σπίτι» της πρώην του ομάδας.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας… ξεκίνησε την εν Ελλάδι καριέρα του στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο «Γεντί Κουλέ», πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του Ομίλου.

Μάλιστα, χάρις σε αυτές τις εμφανίσεις μπήκε στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού

και λίγες εβδομάδες μετά το… διαζύγιο των «ερυθρόλευκων» με τον Φράνκο Κοστάντσο… μετακόμισε από το Ηράκλειο στον Πειραιά, λίγο μετά την… αυγή του β’ γύρου της Super League.

Από την πρώτη στιγμή της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους», ο έμπειρος πορτιέρο μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους και τους συμπαίκτες της πρώην, πλέον, ομάδας του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, η επιστροφή του στην πόλη της Κρήτης άργησε να έρθει, καθώς δεν έδωσε το «παρών» στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Super League που έγινε στις 4 Μαρτίου του 2012 στο γήπεδο του ΟΦΗ, εξαιτίας της θλάσης που είχε υποστεί στον επαναληπτικό με την Ρουμπίν Καζάν για τους «32» του Europa League.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει με ένα μήνα… καθυστέρηση, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, σε ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά και επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Μπορεί αυτή να είναι η πρώτη… επιστροφή του Ρόι Κάρολ στο «Γεντί Κουλέ», αλλά θα είναι η υπ’ αριθμόν δύο στις αναμετρήσεις του απέναντι στο «συγκρότημα» του Ομίλου, καθώς στις 21 Μαρτίου, είχε κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα