Επιτυχημένο το τουρνουά «3 με 3»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνολικά 884 παιδιών, αγόρια και κορίτσια, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο (09-10/10) στα Γιαννιτσά για το Βορρά και στα Μέγαρα για το Νότο. Στην πόλη της Πέλλας έδωσαν το παρών 576 παιδιά (448 αγόρια και 128 κορίτσια) και στο διαγωνισμό των ελευθέρων βολών νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Γκογκίδης, ενώ στα τρίποντα κέρδισε ο Θόδωρος Μπερμπέρης. Τις απονομές

έκαναν τοπικοί παράγοντες, προεξέχοντος του δημάρχου Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκου.

Στα Μέγαρα πήραν μέρος 308 παιδιά (272 αγόρια, 36 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών αναδείχθηκαν η Φωτεινή Παπαηλία (Δημοτικό) και ο Σπύρος Γκριμόπουλος (Γυμνάσιο /Λύκειο) και σε αυτό των τριών πόντων ο Στράτος Κομπούλης (Δημοτικό) και ο Κωνσταντίνος Ρήγας (Γυμνάσιο/Λύκειο).

Το τουρνουά έγινε παρουσία του δημάρχου Μεγάρων, Γιάννη Μαρινάκη, του αντιδημάρχου Αθανασίου Ζάλη, του προέδρου του ΝΠΔΔ «Ηλιόδωρος» Κλεάνθη Βαρελά, του αντιδημάρχου Γιώργου Σακελλαρίου και του προέδρου ΔΕΚΕΔΗΜΕ, Αθανασίου Δρένη, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Keywords
Τυχαία Θέματα