Επιβεβλημένη αναβολή στην Ηλεία

11:42 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τον Νομό οδήγησαν την ΕΠΣ Ηλείας στην αναβολή των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες της Τετάρτης 08/02/2012». Πρόκειται δηλ. για την 21η αγωνιστική σε Α1 Βέρροιος και Α2, καθώς και το εξ αναβολής ματς της Γ΄ κατηγορίας, Α.Ο. Κουτσοχέρα- Κόκκινη Θύελλα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗ.

Παράλληλα

ο πρόεδρος της Ένωσης, Άρης Κουλούρης, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς» υποστήριξε πως η αναβολή ήταν επιβεβλημένη τόσο για την προστασία των παικτών όσο κυρίως και από σεβασμό προς τους πληγέντες από την κακοκαιρία.

«Έγινε επικοινωνία μου με τον γραμματέα της ένωσης , καθώς και την επιτροπή πρωταθλήματος, και αποφασίστηκε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες της ερχόμενης Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2012, κάτι που ήταν επιβεβλημένο για δυο κυρίως λόγους. α)ως ένδειξη σεβασμού στους πληγέντες για πολλοστή φορά συμπατριώτες μας και β)για την προστασία όλων των εμπλεκόμενων στους αγώνες, καθώς και των αγωνιστικών χώρων που είναι επιβαρυμένοι», ήταν η δήλωση του προέδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα