Επόμενος για… Μιλάνο;

Μπορεί Ίντερ και Μίλαν να αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο οι δύο ομάδες του Μιλάνου θα έχουν αρκετές «μάχες» και στον μεταγραφικό τομέα.

Στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μαζί με τη Γιουβέντους βρίσκεται η Μίλαν, η οποία για να κατακτήσει το Σκουντέτο θα χρειαστεί να ενισχυθεί στον μεταγραφικό τομέα του χειμώνα.

Κάτι ανάλογο θέλει και η Ίντερ, η οποία δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και έχει μειώσει αισθητά από την κορυφή. Το Onsports σας παρουσιάζει τους πέντε μεγαλύτερους στόχους των δύο ομάδων

του Μιλάνου που πολύ πιθανό είναι να αλλάξουν στρατόπεδο τις επόμενες ημέρες.

ΜΙΛΑΝ

ΚΑΡΛΟΣ ΤΕΒΕΖ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

Πρόκειται για μία από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφικές κινήσεις για την περίοδο που διανύουμε. Ο Κάρλος Τέβεζ έμοιαζε πριν από λίγες ημέρες να είναι μία ανάσα από τους «ροσονέρι» καθώς είχε συμφωνήσει στους προσωπικούς του όρους με τους πρωταθλητές Ιταλίας και έμοιαζε ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αντόνιο Κασάνο, αλλά και του Αλεχάντρε Πάτο, ο οποίος προοριζόταν για να πουληθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός όμως «χάλασε» δύο σπουδαίες μεταγραφές για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αρχικά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωτευουσιάνους της Γαλλίας και από την άλλη «χαλάει» και τα όνειρα του Κάρλος Τέβεζ, καθώς όπως τόνισε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, από τη στιγμή που ο Πάτο θα παραμείνει στο Μιλάνο, ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπορεί να αποκτηθεί.

ΜΑΞΙ ΛΟΠΕΖ (ΚΑΤΑΝΙΑ)

Από τη στιγμή που η Μίλαν δεν θα πουλήσει τον Αλεχάντρε Πάτο και δεν έχει τα χρήματα για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Κάρλος Τέβεζ, η άμεση εναλλακτική λύση για τους «ροσονέρι» ακούει στο όνομα, Μάξι Λόπεζ. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και δείχνει προσαρμοσμένος.

Η τιμή του είναι μόλις τρία εκατομμύρια ευρώ και θα μπορούσε να αποκτηθεί για να καλύπτει το κενό του Αντόνιο Κασάνο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι όμως ο Λόπεζ, είναι η τελευταία λύση στη λίστα με τους επιθετικούς και για να κάνει τις τελικές της κινήσεις η ομάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Οι «ροσονέρι» βέβαια δεν… παίζουν μόνοι τους, καθώς στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού έχουν μπει δυνατά και οι Ρόμα και Φούλαμ, με τον ίδιο όμως να έχει ως πρώτη επιλογή την ομάδα του Μιλάνου.

ΧΑΒΙΕ ΜΑΣΕΡΑΝΟ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Αρκετές είναι οι φήμες που θέλουν τη Μίλαν εκτός από τον Κάρλος Τέβεζ να καλοβλέπουν τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γουέστ Χαμ, Χαβιέ Μασεράνο. Με τον Τζενάρο Γκατούζο να διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, οι «ροσονέρι» θέλουν μία αξιόπιστη μονάδα στον χώρο του κέντρου.

Στα 27 του είναι από τους πιο χρήσιμους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και αυτό κάνει δύσκολη την περίπτωσή του. Οι «μπλαουγκράνα» το πιθανότερο είναι να μην μπουν σε διαδικασία συζήτησης της παραχώρησής του, ωστόσο αν… σκάσει το χρήμα ποιος το αποκλείει;

Keywords
Τυχαία Θέματα