Ερωτήματα Σακαφλιάδων για τον νέο ΑΟΤ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι των Τρικάλων, Σακαφλιάδες, αναφορικά με τη νέα διοίκηση του συλλόγου και τις δεσμεύσεις που δεν υλοποιήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή άρθρα εφημερίδας και σχόλια καφενείων η δική μας θέση σε αυτό το θέμα είναι η εξής:

1)Όλοι αυτοί που φωνάζανε εντός και εκτός γενικών συνελεύσεων τώρα έχουν εξαφανιστεί και σωπαίνουν, όταν οι ίδιοι μας βγάζανε τρελούς που θέλαμε τον δικό μας αυθεντικό Α.Ο. Τρίκαλα

ακόμα και στην Γ’ ερασιτεχνική . Που είστε όλοι εσείς τώρα που όταν εμείς είπαμε την άποψή μας κοντέψατε να μας φάτε;

2)Οι υποσχέσεις της νέας διοίκησης του νέου Α.Ο. Τρίκαλα,

α)Ανοιγμα του ερασιτέχνη για τα μέλη (;)

β)Νέο Δ.Σ. με έναν παλαίμαχο και έναν οργανωμένο μέσα (;)

γ)Ακαδημία (;) για ποιο λόγο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ;;

Το όνομα και το σήμα της ομάδας αλλάξανε χωρίς ενημέρωση προς τους οργανωμένους και τους φιλάθλους του Α.Ο. Τρίκαλα.

3)Κύριοι των γενικών συνελεύσεων τι γίνεται με τον ερασιτέχνη που βρίσκεται επί διοικήσεως Γαλατά; Γιατί σταματήσανε οι κινήσεις αλλαγής χεριών; Οι οργανωμένοι δεν ξεχάσανε το συγκεκριμένο θέμα ούτε το αφήσανε έτσι, καθώς «ψάξαμε» για τα βιβλία του ερασιτέχνη και στα γραφεία του κυρίου Σπανού, που δεν βρέθηκε κάτι, αλλά και στα γραφεία της ΕΠΣΤ όπου υπάλληλος της ΕΠΣΤ μας επιβεβαίωσε ότι τα βιβλία βρίσκονται υπό την κατοχή του προέδρου της. Έχετε κάνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα σας. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνετε το ίδιο και με την καψούρα μας.

4)Κυρία με την φουστίτσα και τις γόβες αν θέλεις να πίνεις άνετα το καφεδάκι σου στην δική μας πόλη μείνε μακριά από το τρικαλινό ποδόσφαιρο και ξέχνα την επιστροφή σου από την πίσω πόρτα μέσω της ΕΠΣΤ μαζί με τα νεα φιλαράκια σου.

5)Μετά το κρίσιμο παιχνίδι στο Μεσολόγγι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας και όχι μόνο, για να πάρουμε τις απαντήσεις μας.

6) Κυρία Κάκλα αφού εσείς θα βάλετε λουκέτο στους τρικαλινούς αθλητικούς χώρους ΜΑΣ, λουκέτο θα βάλουμε και εμείς στο δημαρχείο ΜΑΣ. Αλλά ξεχάσαμε… ομάδα της καρδιάς σας είναι η αεκ.

Το παραπάνω κείμενο δεν είναι ανακοίνωση αλλά η θέση του συνδέσμου σε όλα αυτά που ακούγονται .Τ΄ αλάνια του συνδέσμου είναι εδώ δεν ξενέρωσαν λεπτό.

ΑΟΤ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ

Σ.Φ.Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ club-4-».

Keywords
Τυχαία Θέματα