«Ερυθρόλευκα» πανηγύρια, χαμόγελα και στην ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, με τους «αιώνιους» να είναι πλέον ισόβαθμοι στους 16 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με τους άνδρες, που μία… καλή συνήθεια την έχουν αποκτήσει, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού

δε συνηθίζει να χαμογελάει μετά από παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη.

Αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα της β΄ φάσης και στο δεύτερο φετινό τους ραντεβού, οι «ερυθρόλευκες» ήταν εκείνες που πανηγύρισαν, μετά τη νίκη τους με 3-2 επί του «αιώνιου» αντιπάλου.

Οι δύο βαθμοί του Ολυμπιακού τον φέρνουν στους 16, όσους έχει πλέον και ο Παναθηναϊκός, με την ΑΕΚ να βγαίνει η κερδισμένη της υπόθεσης, αφού… ελέω τάι-μπρέικ βρίσκεται 4 βαθμούς πιο πάνω από τους αντιπάλους της.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει το παιχνίδι παίρνοντας το προβάδισμα, έχασε όμως τη μεγάλη διαφορά που είχε «χτίσει» μέχρι το 17-11, με το «τριφύλλι» να αντεπιτίθεται με «όπλο» το μπλοκ και με κρίσιμο άσο της Κωνσταντίνου στο 23-23 να παίρνει το σετ.

Όπως είθισται στο γυναικείο βόλεϊ, καθεμιά από τις δύο ομάδες… εξαφανίστηκε για ένα σετ (ισοφάρισε ο Ολυμπιακός, προηγήθηκε εκ νέου ο Παναθηναϊκός), με το 4ο σετ να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους. Με το μπλοκ να δουλεύει αυτή τη φορά υπέρ των γηπεδούχων, με πρωταγωνίστρια τη Γιακουμή και την κορυφαία των νικητών Τένεβα να ηγείται, το συγκρότημα του Σωτήρχου «ξεκόλλησε» από το 6-6, για να προηγηθεί με 10-6 και 14-8. Το εκπληκτικό σερί του Παναθηναϊκού, που έκανε το σκορ 14-15, έδειξε πως φέρνει ανατροπή, οι «ερυθρόλευκες» όμως δεν έχασαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στο τάι μπρέικ και να κατακτήσουν τους δύο βαθμούς.

Τα σετ: 23-25, 25-15, 14-25, 25-20, 15-8

Θυμηθείτε το LIVE:

{coveritlive}70d4fbc68c{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα