«Έσκασαν» διακόσια εκατομμύρια οι Ρεντς

02:27 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για δέκα ακόμα χρόνια θα είναι παίκτης των Σινσινάτι Ρεντς ο Joey Votto, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο αξίας… διακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Προφανώς το μεγαλύτερο και ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία των «κόκκινων» σημαίνει πως ο 28χρονος first baseman θα… τελειώσει την καριέρα του στους εκπροσώπους του Σινσινάτι. Το προγενέστερο συμβόλαιο

προέβλεπε συνεργασία μέχρι το 2013 και μονομερής ανανέωση το 2014, αλλά πλέον οι δύο πλευρές θα έχουν κοινή πορεία μέχρι το… 2022. Την ίδια ώρα αποκτήθηκε ο δεξιόχειρας reliever, Alfredo Simon, από τον κατάλογο των waivers, στον οποίο τοποθετήθηκε από τους Μπάλτιμορ Όριολς.

Έξω για τρεις εβδομάδες ο Braden

Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο αριστερόχειρας pitcher των Όκλαντ Αθλέτικς, Dallas Braden. Την ίδια ώρα ο Brett Anderson, άλλος αριστερόχειρας pitcher, έκανε τις πρώτες του ρίψεις ύστερα από εγχείρηση στον ώμο, αλλά θέλει ακόμα δύο μήνες, για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Τριετής ανανέωση σε Cabrera

«Έδεσαν» τον Asdrubal Cabrera οι Κλίβελαντ Ίντιανς. Συγκεκριμένα υπογράφηκε συμβόλαιο τριών ετών με τον all-star shortstop που προβλέπει αποδοχές 16.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμα, ο Ubaldo Jimenez υπέβαλε και επίσημα την έφεσή του αναφορικά με την ποινή πέντε αγωνιστικών που δέχθηκε.

Στην δεύτερη ομάδα ο Lannan

Το 2009 και το 2010 ξεκίνησε σαν βασικός pitcher, αλλά το 2012 ο John Lannan θα αρχίσει την σεζόν από την δεύτερη ομάδα των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Η υποβάθμιση του αριστερόχειρα pitcher ήταν απρόσμενη.

Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση στον Fuld

Σε πετυχημένη επέμβαση στον καρπό υποβλήθηκε ο Sam Fuld των Τάμπα Μπέι Ρέις. Η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια τέσσερις με πέντε μήνες, οπότε θα προλάβει το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

«Έκλεισε» το ρόστερ στο Σαν Φρανσίσκο

Ο rookie, Hector Sanchez, είναι το τελευταίο μέλος του βασικού ρόστερ των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Θα είναι αναπληρωματικός του catcher, Byster Posey. Διεκδίκησε μέχρι το τέλος την παραπάνω θέση ο Eli Whiteside, αλλά υποβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα, ενώ ο Chris Stewart ανταλλάχθηκε, χωρίς να κοινοποιηθεί η νέα του ομάδα.

«Νυστέρι» για Bailey

Δεν θα αποφύγει την εγχείρηση στον δεξιό του αντίχειρα ο closer των Μπόστον Ρεντ Σοξ, Andrew Bailey. Θα απουσιάσει τουλάχιστον από το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Διπλός τραυματισμός στους Ρέιντζερς

Στον κατάλογο τραυματιών τοποθετήθηκε ο δεξιόχειρας reliever pitcher, Yoshinori Tateyama, ενώ ο right fielder, Nelson Cruz, χτύπησε πάλι τον αριστερό του αγκώνα. Παράλληλα οι Τέξας Ρέιντζερς υποβάθμισαν τον outfielder, Julio Borbon, στη δεύτερη ομάδα.

«Έκλεισαν» Ottavino οι Ρόκις

Από τον κατάλογο των waivers αποκτήθηκε ο δεξιόχειρας pitcher, Adam Ottavino. Δηλαδή, οι Κολοράντο Ρόκις εξαγόρασαν το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

«Κόπηκαν» δύο στους Μάρινερς

Ο αριστερόχειρας pitcher, Charlie Furbush, και ο outfielder, Carlos

Keywords
Τυχαία Θέματα