«Έσπασαν» οι Σαρκς στο Σέιντ Λούις

Οι Σαν Χοσέ Σαρκς κέρδισαν με 3-2 τους Σέιντ Λούις Μπλους στη δεύτερη παράταση του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στα play off.

Στη regular season η έδρα των «μπλε» ήταν σχεδόν… απόρθητη, αλλά αυτή «έσπασε» στην πρώτη σχετική ευκαιρία εντός των play off. Ο Martin Havlat αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ στο 3:34 της δεύτερης παράτασης και στο… 83:34 της αναμέτρησης. Στο δεύτερο 20λεπτο, ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ σε power-play.

Ακολούθησαν τα

δύο πρώτα γκολ του Patrik Berglund σε παιχνίδι post-season, οπότε οι Μπλους προηγήθηκαν με 2-1. Ωστόσο, ο Andrew Desjardins ισοφάρισε σε 2-2, 5:16 πριν από το τέλος του τρίτου 20λεπτου. Μάλιστα ο Dan Boyle άθροισε δύο ασίστ στο 2-2.

Για να φτάσουν στο 3-2, όμως, ο Antti Niemi έπρεπε να συμπληρώσει σαράντα αποκρούσεις. Ο έτερος τερματοφύλακας, Jaroslav Halak, σταμάτησε 31 σουτ, αλλά αυτό του Havlat έκανε το 1-0 υπέρ των «καρχαριών» στην σειρά που κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι του Σέιντ Λούις είχαν κερδίσει και τα τέσσερα τους παιχνίδια με τους Σαρκς στην regular season.

{youtube}Wk6cakIrilg{/youtube}

{youtube}KvK5nJOboWc{/youtube}

{youtube}LVHVvQMPdB0{/youtube}

{youtube}UNBcYsr-gN8{/youtube}

{youtube}IgOfWVfxtJc{/youtube}

{youtube}KSKBE851AMI{/youtube}

{youtube}p8iIc0nzMMU{/youtube}

{youtube}R_BTJET0FsY{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα