«Έσπασε» την κατάρα η Λάτσιο με θρίαμβο απέναντι στη Ρόμα

18:16 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για πρώτη φορά μετά το 1998 η Λάτσιο επικράτησε της Ρόμα ως φιλοξενούμενη παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στο «Ολίμπικο».

Οι παραδόσεις είναι για να «σπάνε» στο ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται πάρα πολύ συχνά σε κάθε περίπτωση. Η Λάτσιο, αγνοούσε τη νίκη ως φιλοξενούμενη στα μεγάλα ντέρμπι με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» ωστόσο, αυτή τη φορά πήρε τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας 2-1.

Με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους «λατσιάλι», καθώς στο 7’ ο Στεκέλενμπουργκ υπέπεσε σε πέναλτι, δεχόμενος την

κόκκινη κάρτα μάλιστα, με τον Ερνάνες να ευστοχεί και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «τζιαλορόσι» όμως, είχαν απάντηση και στο 16’ ύστερα από φάση διαρκείας, ο Μπορίνι με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν και πάλι δυνατά και πήραν τη νίκη, χάρη σε τέρμα του Μάουρι στο 62’. Να σημειωθεί ότι και η Λάτσιο, τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σκαλόνι στο 86’.

Για ακόμα μία φορά, η Ουντινέζε, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, παραχωρώντας ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς. Αυτή τη φορά στο «Φρίουλι» κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με την Αταλάντα.

Πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή της πήρε η Σιένα, που επικράτησε άνετα 3-0 της Κάλιαρι στο «Μοντεπάσκι». Ο Μπογκντάνι στο 41’ άνοιξε το σκορ για τους «ιππόκαμπους» με τον Καλάιο να «καθαρίζει» το παιχνίδι στο 80’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τέρμα του Ντελ Γκρόσο.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ξέφυγε και η Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε 2-0 της Τσεζένα. Το αυτογκόλ του Μόρα στο 62’ άνοιξε το σκορ για τους «βιόλα» με τον Νάστασιτς στο 74’ να κάνει το τελικό 2-0. Τέλος, η Λέτσε έμεινε στο 2-2 με την Τζένοα.

Ο Σκούλι στο 21’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τα τέρματα των Μουριέλ (61’) και Μπρίβιο (81’) να ανατρέπουν το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Σκούλι στο 85’.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα